U toku druga faza rekonstrukcije Rekreacionog centra

U toku je realizacija druge faze projekta na izgradnji parka na novopazarskom Rekreacionom centru, a sredstva su obezbedili grad Novi Pazar i Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Zadovoljan intenzitetom radova je i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac koji je sa saradnicima obišao gradilište.

Ovaj deo Rekreacionog centra bio je jedini neiskorišćeni prostor. Nakon intenzivnih i obimnih radova i taj deo sada dobija obrise savremenog prostora i budućeg parka prepunog zelenila. Za te namene Grad je izdvojio oko 13, a ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave 5 miliona dinara.

Za gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca, koji je obišao gradilište i razgovarao sa predstavnicima angažovanih firmi, ovaj prostor uređuje se prema želji građana, ističe gradonačelnik, a njih oko 10 hiljada svakodnevno boravi na ovom prostoru.

Intenzivno se radi na parternom uređenju i postavljanju električnih instalacija za osvetljenje.

Izvođači radova uveravaju da se radi kvalitetno, gotovo u tri smene, kako bi se ispoštovali rokovi za završetak projekta.

Želja je nadležnih da novi park na Sportsko-rekreativnom centru, umesto, kako je predviđeno početkom juna, bude otvoren prvog dana Bajrama.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO