U susret 552. Rodjendanu Grada

vece_12.04.2013_nastavak

 

Predlog odluke o završnom računu budžeta grada Novog Pazara za 2012. Godinu našao se pred članovima Gradskog veća, u okviru šestog ovogodišnjeg zasedanja. Odluka o završnom računu je zakonska obaveza, a detalje usvojene odluke, odnosno strukturu prošlogodišnjeg budžeta predtavili su članovi Odeljenja za finansije Gradske uprave za izvorne I poverene poslove. Član Gradskog veća, Munir Poturak istakao je da, ako se uzme u obzir budžet grada u nekom ranijem periodu I budžet iz 2012. evidentni su pomaci.

Organizacioni odbor formiran povodom predstojećeg Dana grada, 20. Aprila, predstavio je plan jednonedeljnih aktivnosti, kojima će biti obeležen 552. Rodjendan Novog Pazara. Aktivnosti počinju otvaranjem sportskog turnira na Rekreacionom centru I na Gradskom trgu, I obuhvatiće sve kuturno – obrazovne organizacije I ustanove u gradu. Prikazivanje predstave Hasanaginica, koje je zakazano za ponedeljak, 15.april, otvaranje čitaonice Gradske biblioteke I različite promocije samo su deo izloženog plana.

Dvadestog aprila sa početkom u 10 sati biće organizovana svečana sednica Skupštine grada, tradicionalna svečana akademija u popodnevnim satima kao I višečasovni koncert, sa početkom u 20 sati, na kome će nastupiti mladi učesnici Prvog glasa Srbije, sa područja Novog Pazara, Đorđe David I drugi. Na samom kraju, građani će moći da uživaju u koncertu muzičke zvezde Halida Bešlića.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO