Naslovna Sandžak Novi Pazar  U subotu bez struje uži centar Novog Pazara

 U subotu bez struje uži centar Novog Pazara

1

Elektrodistribucija Novi Pazar je za subotu, 23. jul najavila da će se u periodu od 9 do 15 časova raditi na remontu trafostanice u centru grada. Šest sati bez električne energije biće potrošači tog dijela grada.
 
Elektrodistribucija blagovremeno je reagovala i tri dana unaprijed najavila isključenja za subotu. Glavni dispečer Elektrodistribucije, inženjer elektrotehnike, Milovan Matović, kaže da su uloženi napori da se dio potrošača prebaci na drugu trafostanicu, i time se smanji broj domaćinstava koji će u subotu 6 sati biti bez struje.
” Bez struje će biti Nova lučna, Žitni trg, gornji dio Ulice Stevana Nemanje, 8. mart, Sarajevska, Rifata Burdževića, Kačanička, Nevesinjska, Moše Pijade i Karađorđeva ulica, rekao je Matović.
Matović je istakao da su dispečerska, i informativna služba tog preduzeća društveno odgovorne, te da na vrijeme najavljuju sve planirane radove, odnosno isključenja.

1 KOMENTAR

  1. Od kad je to “elektroras” poceo da bude “drustveno odgovorna” firma kada znamo da se ponasaju kaubojski prema gradjanima u poslednjih desetak godina !

Comments are closed.

Exit mobile version