U Kupu bez Alivodića

 Trener Novog Pazara Izet Ljajić rekao je danas da fudbaleri tog superligaša moraju ozbiljno shvatiti utakmicu protiv Mladosti iz Bačkog Jarka u šesnaestni finala Kupa Srbije.

“Pokušaću igračima da nametnem svoje mišljenje, a to je da vojvođanskog zonaša moramo doživeti poput Reala ili Barselone. Ovo je značajna utakmica za nas, a rezultat će doći ako pružimo maksimum želje, volje, htenja i znanja”, naveo je Ljajić.        
Mladost je sedmoplasirani tim Vojvođanske lige Jug, a sutra od 16.00 u Bačkom Jarku dočekaće ekipu Novog Pazara u šesnaestini finala nacionalnog kupa.
“Brzo se odvijaju stvari, nemate mnogo vremana za radost ili tugu. Pokušaćemo da prevaziđemo rezultatsku krizu u prvenstvu, a imamo obavezu da probamo nešto napraviti i u najmasovnijem takmičenju”, kazao je Ljajić.
Novopazarci su pre dva dana, posle ostavke Zorana Marića, ostali bez šefa stručnog štaba, a do imenovanja njegovog naslednika ekipu će predvoditi pomoćni trener Ljajić.
On je najavio da će u Bačkom Jarku odmoriti neke prvotimce, pre svih kapitena Envera Alivodića.
“Ritam je žestok, igrali smo po tri utakmice nedeljno i potrošnja je bila velika. Odmor će dobro doći pojedinim igračima”, zaključio je Izet Ljajić.
Trofej u Kupu Srbije brane fudbaleri Partizana.
Rtvnp, M. Minić    

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO