Naslovna Zabava Zanimljivosti U Kanadi Biblija proglašena govorom mržnje!

U Kanadi Biblija proglašena govorom mržnje!

1_191977

Vrhovni sud Kanade ove godine proglasio je biblijske citate koji su govore protiv homoseksualaca ni manje ni više nego govorom mržnje. Tako je u Kanadi zabranjeno koristiti biblijske citate koji na neki način vrijeđaju homoseksualnu manjinu.

Mnoge knjige koje govore o svršetku svijeta uključujući biblijsku knjigu Otkrivenja navješćuju kako će Božja Riječ odnosno Biblija u posljednjim vremenima biti zabranjena te kako će zlo vladati svijetom. Da sve što je zapisano, se upravo odigrava potvrđuje i odluka kanadskog suda koji je Bibliju proglasio govorom mržnje.
Vrhovni sud Kanade ove godine proglasio je biblijske citate koji su govore protiv homseksualaca ni manje ni više nego govorom mržnje. Tako je u Kanadi zabranjeno koristiti biblijske citate koji na neki način vrijeđaju homoseksualnu manjinu. Kanadski sud donio je takvu odluku nakon što su u javnost puštena dva letka u kojima su jasno označeni biblijski citati koji govore o grijehu homoseksualnosti. Prvi letak govori o biblijskoj priči Sodome i Gomore gdje su gradovi uništeni upravo zbog tog grijeha izopačenosti. Drugi letak usmjeren je protiv zdravstvenog odgoja u školama gdje se djecu potiče na učenje o homoseksualnosti kao o normalnoj spolnoj orijentaciji. Tako je u tom letku iskorišten citat: Onomu, naprotiv, tko bi sablaznio jednoga od ovih najmanjih što vjeruju u mene, bilo bi bolje da mu se o vrat objesi mlinski kamen. Neizbježno dolaze sablazni, ali jao čovjeku po kom dolazi sablazan’. Ovaj biblijski citat također je proglašen govorom mržnje te zabranjen. I citat ‘Voli grješnika, mrzi grijeh’ također se ne smije upotrebljavati u javnosti. Kanadski mediji ovu odluku suda nazvali su velikom pobjedom gay populacije. Hrvatska u ovom trenutku vodi svoju borbu za brak muškarca i žene kao jedini brak s kojim se može živjeti. U toj borbi možemo svjedočiti povijesnom napadu koji je s usmjeren protiv vjernika. Napad predvode svi hrvatski mediji zajedno s vlasti koja, iako se dići demokracijom, izravno vrijeđa vjernike kojih u Hrvatskoj ima preko 80 posto. Ova odluka kanadskog suda je skandalozna i kao takva samo je najava za ono što dolazi.

Gay lobiji diljem svijeta toliko su jaki da su uspjeli zabraniti Božju riječ koja živi tisućama godina u ljudima i oko ljudi. Globalna elita s kojom su povezane i naše lutkice na vlasti žele pod svaku cijenu ubiti moralnost, vjeru i ljubav jer samo tako čovjek postaje ništavan, postaje hladan na grijeh i izopačenost što je oličenje zla koje je spremno zavladati svijetom. Iako je nama ljudima ova borba predstavljena kao borba za slobodu to baš i nije tako. Gašenjem Božje riječi, Kanađani su javno priznali kome pripadaju. Jer ako ne pripadaju Bogu ljubavi, pripadaju bogu izopačenosti. Velika mržnja prema Božjoj Riječi svakim danom je sve veća i širi se planetom kao podmukla zaraza. Ako Hrvatska dopusti gašenje vjere u Hrvata te poklekne pred medijskim masakrom svih ljudi koji vole Boga i znaju što je ispravno, homoseksualna manjina samo će jačati i tako širiti svoju zarazu dok će zabrana Božje riječi postati dio modernog društva. Bog je u očima grijeha primitivan i homofoban, Bog u očima grijeha oduzima slobodu i diskriminira. Grijehu Božja riječ smeta jer ona je živa i sustavna, ona razgaljuje, pobjeđuje, ljubi i slavi život. Grijeh je protiv života i stoga Božja Riječ mora biti uništena. Počelo je u Kanadi i ne zna se gdje će završiti. No, jedno je sigurno, zlo neće odustati tako lako. Izađimo na referendum i spriječimo sablažnjavanje Boga.

sandzakhaber / izvor: dnevno.hr

Exit mobile version