Naslovna Mobile Auto U Beogradu promovisan novi BMW X6 (foto)

U Beogradu promovisan novi BMW X6 (foto)

Beograd – Novi model luksuznog terenca BMW X6, omiljenog automobila kupaca širom Evrope, stigao je i u Srbiju. U velikoj dvorani hotela Crowne Plaza, na svečanoj promociji ovog modela sinoć se okupio veliki broj ljubitelja poznatog automobilskog brenda.

Među prvima je na promociju stigao Miroslav Mišković, predsednik Delta holdinga i u društvu
Živorada Vasića, direktora hotela Crowne plaza, sačekao početak promocije. I poznati automobilski as Andrej Kulundžić, kao i pevač i kompozitor Ognjen Radivojević našli su se među brojnim gostima, uglednim biznismenima i diplomatama.

Novi BMW X6, naslednik jednog od globalnih tržišnih lidera u svojoj klasi, iznova je postavio standard u dizajnu, inovativnom luksuzu i perfomansama. Sa ponosom ga je zvanicama predstavio Nemanja Lazić, generalni direktor Delta Motors, zastupnika BMW Group za tržišta

“Prema poslednjim podacima, BMW vozila imaju najveće prisustvo u Srbiji u premijum klasi.
Što se tiče samog vozila, slogan je ‘Bez limita. Bez konkurencije.’, koji je smislio tim iz Srbije.

Jednostavno, BMW X6 nema konkurenciju u Srbiji. A kada imate takvo vozilo, onda prodaja
Uz plesnu akrobatsku tačku, muziku i svetlosne efekte, BMW X6 je zatim predstavljen zvanicama. Atraktivan dizajn i grandiozne dimenzije automobila na prvi pogled ilustruju njegovu jačinu i sigurnost. Novi BMW X6 luksuzniji je od svog prethodnika, ima bogatiju i osnovnu i dodatnu opremu, lakši je i troši manje goriva od prve generacije ovog modela.

Brojni gosti na svečanoj promociji iskoristili su priliku da se fotografišu pored novog BMW X6
i da zagledaju njegovu luksuznu unutrašnjost. Nisu štedeli reči hvale i za atraktivan dizajn novog modela, osnov ekskluzivnog stila novog BMW X6.

Exit mobile version