Naslovna Featured Istaknuto TV SANDŽAK PROTIV IZGRADNJE SJENIČKE KUĆE! Mujović: Dok sam ja predsednik gradiće...

TV SANDŽAK PROTIV IZGRADNJE SJENIČKE KUĆE! Mujović: Dok sam ja predsednik gradiće se najbolje i najkvalitetnije, Rasimu Ljajiću najveće priznanje opštine Sjenica! VIDEO

Sjenica – Televizija pod kontrolom predsednika BDZ Muamera Zukorlića oštro je kritikvala u jučerašnjem dnevniku izgradnju Sjeničke kuće u tom gradu koji je u poslednjih devet meseci postao veliko gradilište a predsednik opštine Hazbo Mujović izjavio je da će da predloži da se Rasimu Ljajiću dodeli najveće priznanje za doprinos razvoja Sjenice.

Osim sjeničke kuće koja je u izgradnji, uradio se i gradski trg, šetalište, uredilo i očistilo korito rijeke koja prolazi kroz Sjenicu, postavio Sebilj… Međutim, očigledna zavist zbog napredovanja neda mira opozicionim strankama kažu iz sjeničke opštine.

Televizija je svojim tendencioznim izveštavanjem, rezovima i seckanjem izjava, takozvanim Gebels metodama, pokušala da minimizuje sve ono što je u prethodnom periodu urađeno, pozivajući se samo na izjavu odbornika stranke koja i kontroliše taj medij da da će za sjeničku kuću biti utrošeno milion evra što se može videti i u prilogu.

No, građani Sjenice itekako vide promene koje čini novoformirana vlast a pogledajte i ovaj mali video i kažite da li prepoznajete Sjenicu.

Exit mobile version