Tužilaštvo traži pritvor za muškarca zbog mučenja i zlostavljanja devojke

BEOGRAD – Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana za P.R, osumnjičenog za mučenje i zlostavljanje devojke M.K.

Kako Tanjug nezvanično saznaje, osumnjičeni je na saslušanju u tužilaštvu rekao da se ne seća da je tukao oštećenu, jer je bio pod uticajem alkohola.

Tužilaštvo je saopštilo da je pritvor osumnjičenom predložen, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, budući da je višestruko osuđivan.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni P.R. je 11.marta oko 17.00 časova u ulici Vitezova Karađorđeve zvezde, oštećenu M.K. koja je izašla na terasu svog stana u nameri da pobegne od osumnjičenog, uhvatio za kosu i zadao joj više udaraca po glavi i telu, nakon čega ju je nasilno uvukao u stan.

Policijski službenici koji su izašli na lice mesta, preko terase su ušli u stan i tako sprečili dalje vršenje krivičnog dela. Oštećena M.K. je imala vidne telesne povrede, te je radi pregleda prevezena u Urgentni centar UKCS.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO