Naslovna Featured Istaknuto Tužilaštvo optužilo doktora zbog primanja mita

Tužilaštvo optužilo doktora zbog primanja mita

3

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije (POSK) Višeg tužilaštva u Kraljevu podnelo je optužni predlog protiv doktora novopazarske Opšte bolnice I.T. (55) zbog sumnje da je primio mito, rečeno je radiju Sto plus u tom odeljenju.

Lekar je uhapšen 17. oktobra, u akciji POSK Višeg tužilaštva u Kraljevu i policije iz tog grada, a nakon istrage i prikupljanja dokaza I.T. je optužen “zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio produženo krivično delo primanje mita”.

“Prikupljeni su dokazi iz kojih se vidi da postoji opravdana sumnja da je okrivljeni od šest lica, koje je lečio na hirurškom odeljenju ili od njihovih rođaka, primio mito u novcu ili poklone u robi”, navode u Tužilaštvu.

Novi Pazar : Još petoro ljudi uhapšeni zbog mita

Rešenjem Višeg suda u Kraljevu, okrivljenom doktoru je određen pritvor, a za delo koje mu se stavlja na teret, I.T. može dobiti od dve do osam godina zatvora.

U istom predmetu uhapšeno je još šest osoba optuženih za davanje mita, ali su one puštene da se brane sa slobode.

N. Kočović

3 KOMENTARA

  1. Bravo. Neka to bude primer i ostalima koji pored dobrih plata zloupotrebljavaju svoj polozaj da pljackaju jadni narod i sirotinju. Bagra. Sad bi trebao da dodje na red neki od inspektora koji uzimaju mito od privrednika koji ne prijavljuju radnike i ne placaju im osiguranja a teraju ih da rade ka Bog djavola.

  2. Ova pesterska govna su navikla sve da uzimaju pare pa i doktore i u beogradu i ovde.Jos su to radili osamdesetih godina da bi se te seljackotine dokazale.A sad kao likuju sto je jedan kvalitetan doktor zatvoren a nekontaju da je ovo vise politicko hapsenje kao sto je radzeno to devedesetih za oruzije zastrasivanjem
    naroda.Profesori iz beograda su govorili nasim doktorima kakvi ste vi doktori nemate ni banke a od vasih pesteraca nemozemo glavu da dignemo jure nas po beogradu da bi nas podmicivali nisu pitali za lovu.

  3. Steta dobar je bio hirurg,ali nazalost sam je tvrdio” Ja sam Pesterac bitna je para ko jebe sve ostalo “

Comments are closed.

Exit mobile version