Naslovna Vijesti Hronika Tutin: Ubio ženu i teško ranio dvojicu rođaka

Tutin: Ubio ženu i teško ranio dvojicu rođaka

Policija iz Novog Pazara raspisala je poternicu za Mirsadom Husovićem (25) iz Tutina, za koga se sumnja da je prekjuče hicima iz pištolja teško ranio dvojicu rođaka, a zatim ubio ženu, saznaje „Alo!”. Prema operativnim saznanjima novopazarske policije, Husović je pobegao u Crnu Goru.

Husović je sa dvojicom rođaka, Denisom (24) i Muhamedom (36), otišao u obližnju šumu kako bi sekli drva. Posle nekoliko, sati oni su se posvađali i vratili kući. Besan zbog svega što se dogodilo, Mirsad je iz kuće uzeo pištolj i prvo upucao Denisa, a zatim i Muhameda.

– U nekoliko navrata žena je pokušavala da ga odgovori, ali on nije odustajao. Kada je ranio svoju braću, otišao je u kuću i odatle izvukao suprugu F. H. (23). Odveo ju je u šumu u kojoj je počeo sukob zbog drva i tu je u nju pucao četiri puta, a zatim je pobegao – objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.
Nakon svirepog ubistva i ranjavanja, Mirsad je pobegao pešice do granice sa Crnom Gorom, koja je udaljena oko kilometar i po.
– Za njim je raspisana poternica zbog krivičnog dela ubistva i dva pokušaja ubistva. S obzirom na to da je na poternici, ubrzo će se naći iza rešetaka – dodaje naš sagovornik.
Policija u Novom Pazaru saslušala je očevice ove tragedije. Svi su bili u šoku, s obzirom na to da njihov rođak Husović nikada nikoga nije dirao.
– Zamislite, on je na silu na rub šume odvukao ženu, gde ju je sa nekoliko hitaca usmrtio. Stalno ju je hvalio, a ona je zaista pokušala da ga odvrati od namere da usmrti i svoja dva brata – priča jedna od rođaka porodice Husović.
Više detalja o događaju policajci ne mogu da saopšte, s obzirom na to da su čuli samo jednu stranu priče.

 

Exit mobile version