Naslovna Vijesti Hronika Tutin: Ubio ženu i teško ranio dvojicu rođaka

Tutin: Ubio ženu i teško ranio dvojicu rođaka

0

Policija iz Novog Pazara raspisala je poternicu za Mirsadom Husovićem (25) iz Tutina, za koga se sumnja da je prekjuče hicima iz pištolja teško ranio dvojicu rođaka, a zatim ubio ženu, saznaje „Alo!”. Prema operativnim saznanjima novopazarske policije, Husović je pobegao u Crnu Goru.

Husović je sa dvojicom rođaka, Denisom (24) i Muhamedom (36), otišao u obližnju šumu kako bi sekli drva. Posle nekoliko, sati oni su se posvađali i vratili kući. Besan zbog svega što se dogodilo, Mirsad je iz kuće uzeo pištolj i prvo upucao Denisa, a zatim i Muhameda.

– U nekoliko navrata žena je pokušavala da ga odgovori, ali on nije odustajao. Kada je ranio svoju braću, otišao je u kuću i odatle izvukao suprugu F. H. (23). Odveo ju je u šumu u kojoj je počeo sukob zbog drva i tu je u nju pucao četiri puta, a zatim je pobegao – objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.
Nakon svirepog ubistva i ranjavanja, Mirsad je pobegao pešice do granice sa Crnom Gorom, koja je udaljena oko kilometar i po.
– Za njim je raspisana poternica zbog krivičnog dela ubistva i dva pokušaja ubistva. S obzirom na to da je na poternici, ubrzo će se naći iza rešetaka – dodaje naš sagovornik.
Policija u Novom Pazaru saslušala je očevice ove tragedije. Svi su bili u šoku, s obzirom na to da njihov rođak Husović nikada nikoga nije dirao.
– Zamislite, on je na silu na rub šume odvukao ženu, gde ju je sa nekoliko hitaca usmrtio. Stalno ju je hvalio, a ona je zaista pokušala da ga odvrati od namere da usmrti i svoja dva brata – priča jedna od rođaka porodice Husović.
Više detalja o događaju policajci ne mogu da saopšte, s obzirom na to da su čuli samo jednu stranu priče.

 

Exit mobile version