Tutinci žele da ostanu u vrhu

Fudbalski klub Tutin pokazao je rezultatima u poslednje dve sezone da je jedan od najozbiljnijih kolektiva u Srpskoj ligi Zapad, a u tom klubu priželjkuju da i u predstojećem prvenstvu budu plasirani u gornjem delu tabele.

“Ulazimo u sezonu bez nekoliko nosilaca igre i sa našim mladim trenerom Dženanom Curićem, koji je nasledio Dalibora Kurćubića. Ambicije su visoke. Ako se ukaže šansa za vrh tabele, učinićemo sve da je iskoristimo”, rekao je sekretar Tutina Jasmin Dreković.

U odnosu na prošlu sezonu, Tutincu su ostali bez prvotimaca Vladimira Tomića, Nikole Lazovića, Luke Šarca, Ervina Kačara i Anela Bihorca, a tim su za sada pojačali Mirza Idrizović, Nikola Ilić i Džemil Selmanović.

“U pregovorima smo sa joj nekoliko proverenih fudbalera, ali ne bih o imenima. Pokazalo se da smo odlična smo sredina za afirmaciju, s obzirom da su mnogi naši bivši igrači sada u timovima iz dva najjača domaća ranga”, zaključio je Dreković.

Tutincima će nastupajuća sezona biti četvrta uzastopna u Srpskoj ligi Zapad, u kojoj su najbolji plasman ostvaili u takmičarskoj 2018/19 osvajanjem četvrtog mesta.

U trenutku kada je prethodni šampionat prekinut zbog pandemije koronavirusa, držali su šestu poziciju na tabeli.

Srpska liga Zapad startuje 15. avgusta, a Tutin će u prvom kolu dočekati Slogu 33 iz Petrovca na Mlavi.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO