TUTIN KAO TEKSAS! Veliki broj stanovnika ima dozvole za nošenje oružija?

Tutin – Današnja pucnjava u Delimedju, ali i konstantne svadje tutinake policije sa meštanima, prebijanje supružnika od strane policajca kao i nedavna fotografija sa džipom načelnika policije na kojoj se nalazi sin najmoćnijeg švercera iz Tutina daju siguran utisak da u ovom gradu vlada totalni haos i anarhija.

Džip na kojem se slikao sin švercera oduzet je tutinskoj policiji i prema našim saznanjima nalazi se u PU Novi Pazar a vidjan je i na novopazarskim ulicama.
Prema saznanjima našeg portala do kojih smo došli veliki broj gradjana ima dozvole za nošenje vatrenog oružija a većinom se radi o ljudima koji su imućniji.
Situacija u ovom mestu je mnogo gora nego što se pretpostavlja pa dobro upućeni kažu da je situacija na teritoriji koju pokriva tutinska policija gora nego u Velikom Trnovcu kod Bujanovca gde srpska policija nije ulazila dugo vremena.
Današnja tragična situacija iz Delimedja do tančina opisuje stanje u tamošnjoj policijskoj upravi gde se ne zna ko pije a ko placa. 
Iako su dve porodice dugo u zavadji niko se setio nije da ode i privremeno oduzme oružije kako nebi došlo do nemilih scena o kojima danas bruji cela Srbija.
Srećom brzom akcijom novopazarske policije vinovnik današnjeg incidenta je uhapšen.
Inače, novinari su danas tokom celog dana pokušavali da dobiju informaciju iz tutinske policije o incidentu ali se načelnik tamošnje policije oglušio o njihove pozive.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO