Turska u Antaliji savladala Kosovo

U Evropi je odigrano devet mečeva u okviru 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a najviše pažnje je privukla utakmica između Turske i Kosova i Hrvatske i Islanda u Zagrebu.

U  Evropi odigrano devet mečeva u okviru 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a najviše pažnje je privukla utakmica između Turske i Kosova i Hrvatske i Islanda u Zagrebu.

Reprezentacija Austrije je večeras u grupi “D” na Ernst-Happel-Stadionu u Beču poražena od Republike Irske s minimalnih 0:1. U istoj grupi Gruzija je na Boris Paichadze Dinamo Areni u Tbilisiju igrala 1:1 sa selekcijom Moldavije, dok je Vels na stadionu “Cardiff City” u Cardiffu također igrao 1:1 protiv Srbije.

Hrvatska je u grupi “I” na Stadionu Maksimir u Zagrebu s 2:0 savladala Island. U istoj grupi Turska je na Antalya Areni u Antalyi rezultatom 2:0 savladala reprezentaciju Kosova, dok je Ukrajina na Stadionu Chornomorets u Odessi s minimalnih 1:0 bila bolja od Finske.

Reprezentacija Albanije je u grupi “G” na Elbasan Areni u Elbasanu s 0:3 poražena od selekcije Izraela. U istoj grupi Lihtenštajn je na stadionu “Rheinpark” u Vaduzu poražen od Italije s 0:4, dok je Španija na Estadio Nuevo Los Cármenesu u Granadi također sa 4:0 porazila Makedoniju.

U nedjelju su u okviru 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji na programu sljedeće utakmice: Bugarska – Bjelorusija, Kipar – Gibraltar, Mađarska – Andorra, Luksemburg – Holandija, Švicarska – Farski Otoci, Belgija – Estonija, Grčka – Bosna i Hercegovina te Portugal – Latvija.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO