Turska donacija za FK Novi Pazar

Privatni preduzetnici iz Turske Ibrahim Turković Turkolu i Levent Juksel donirali su danas Fudbalskom klubu Novi Pazar sportsku opremu vrednu preko 5.000 evra.
“Ovo je veliki dan za nas. Zahvaljujem se prijateljima iz Turske, koji su zajedno sa našim Suadom Župljaninom napravili ovu akciju. U teškim vremenima, bitno je da se svi zajedno radujemo”, rekao je generalni sekretar novopazarskog superligaša Senad Hadžifejzović.

Turkolu i Juksel poklonili su Novopazarcima tri garniture sa po 30 dresova i šortseva, te po 30 trenerki i kompleta sportskih čarapa.

“Ja sam jedan od navijača Novog Pazara i ovo smo napravili zbog njih. Hvala svima na srdačnom dočeku”, kazao je Turkolu, koji je poreklom iz Krnje Jele u sjeničkoj opštini.

Juksel je naveo da kao vlasnik firme koja obezbeđuje utakmice reprezentacije Turske i tamošnje Superlige redovno prati fudbalska zbivanja.

“Zadovoljstvo je biti ovde. Ideju je dao Turkolu i odmah sam pristao. Ovo je samo početak. Mi smo i navijači Fenerbahčea, koji je bratski klub s Novim Pazarom. Pazarcima želim puno uspeha”, rekao je Juksel.

Fudbaski klub Novi Pazar je svojim prijateljima iz Turske uručio poklone sa simbolima ovog grada.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO