Naslovna Vijesti Tuča Grobara i Vojvoda u pred utakmicu Sutjeska – Partizan – video

Tuča Grobara i Vojvoda u pred utakmicu Sutjeska – Partizan – video

Tuča navijača Partizana – Grobara i nikšićke Sutjeske – Vojvoda izbila je oko 15 sati u Vučedolskoj ulici, a zahvaljujući policiji spriječen je žestok okršaj jer je tokom intervencije oduzet veći broj noževa, šipki i palica. 
Jedan od navijača Partizana rekao je da su ih navijači Sutjeske zasuli kamenicama i bakljama nakon čega je izbio sukob, prenose crnogorski mediji. 
Tokom incidenta polomljeno je i zadnje staklo službenog vozila policije. 
Sve ovo dogodilo se nekoliko sati uoči meča Sutjeska – Partizan, a svemu su prethodile najave da će navijačima Partizana biti zabranjen ulaz, kao i provokacije Vojovoda da neće dozvoliti Grobarima da prošetaju ulicama Nikšića do Sportskog centra. 
Povodom odluke Sutjeske da zabrani navijačima Partizana ulazak u halu za večerašnji meč, beogradski klub saopštio je da je nekorektna odluka da navijačima Partizana bude uskraćeno pravo da uživo prate tim za koji navijaju, a koji dolazi u Nikšić poslije mnogo godina. 
“Sportsko nadmetanje KK Sutjeska i KK Partizan prethodnih dana imalo je nekorektnu uvertiru od rukovodstva Sutjeske u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obilježja Partizana. Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bijela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obilježja Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?”, pitaju iz Partizana. 

Exit mobile version