Trener fudbalera Radničkog veruje u pobedu u Novom Pazaru

BEOGRAD – Trener Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je danas da su se njegovi fudbaleri dobro pripremili za predstojeću prvenstvenu utakmicu u Novom Pazaru i da veruje u pobedu na, kako je naveo, vrućem terenu.

“Pred nama je teška utakmica, a čeka nas okršaj sa jednom pravom ratničkom ekipom. I njima i nama su bodovi neophodni, a mi znamo gde idemo i šta treba da uradimo kako bismo došli do cilja. Mislim da smo u dva prethodna kola zaslužili mnogo više od jednog boda, ali verujemo da će nam se to vratiti u nastavku prvenstva”, rekao je Gaćinović.

Fudbaleri Radničkog u sredu od 16 časova igraju na gostovanju protiv Novog Pazara, utakmicu 22. kola Super lige Srbije.

“Dobro smo se pripremili za Novi Pazar, gledamo sebe i verujemo da na ‘vrućem’ terenu možemo ostvariti pobedu. Protivnik je kvalitetan, moj kolega Radoslav Batak je u prvom delu sezone vodio Radnički i dobro poznaje naše igrače, ali bez obzira na to, mi idemo tamo po bodove”, naveo je Gaćinović.

Radnički je u prošlom kolu u subotu izgubio na Čairu od Crvene zvezde sa 0:1, a Gaćinović je rekao da je drugo poluvreme iz tog duela ;model po kojem njegov tim treba da igra u svakom meču.”Nedostajao je samo taj gol da stavimo pečat na zaista dobru igru u drugom poluvremenu protiv Zvezde. Mi smo prvo poluvreme prosto prespavali, a jedan od razloga je to što su naši igrači odabrali lošu obuću za teren koji je bio potpuno zaledjen. Kasnije smo bili na nivou koji želimo, ali nažalost nismo adekvatno nagradjeni za uloženi trud”, naveo je on.

“Ne treba više da se okrećemo toj utakmici. Izvukli smo i pozitivne i negativne pouke i one su nam bile značajne u pripremi ovog susreta u Novom Pazaru. Moraćemo 90 minuta da budemo na nivou drugog poluvremena sa Zvezdom, da budemo smireniji u završnici i to je jedini način da dodjemo do uspeha”, dodao je Gaćinović.

U ekipu Radničkog će se posle suspenzije zbog žutih kartona vratiti Nenad Gavrić, ali će utakmicu propupustiti ;povredjeni štoper Žarko Marković i vezista Aleksandar Kovačević.

Radnički je trenunto osmi na tabeli sa 31 bodom, a Novi Pazar zauzima 14. mesto sa 21 bodom.

U prvom delu sezone Radnički je pobedio Novi Pazar na svom stadionu sa 2:1.

indeksonline.rs/Beta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO