TRAVIO: TROJE DECE GRATIS

Agencija TRAVIO iz Novog Pazara ne prestaje sa neverovatnim ponudama. Ovoga puta za porodice sa troje dece izuzetna povoljnost. TROJE DECE GRATIS…

Alanja se nalazi na obali Mediterana, na poluostrvu u velikom antalijskom zalivu, između planine Taurus na severu i Sredozemnog mora na jugu.

Udaljena je od Antalije oko 166km. Sa obe strane grada nalaze se prelepe peskovito-šljunkovite plaže. Simbol grada je osmougaona crvena kula – zidine utvrđenja, koje je bilo odbrambeno uporište od okrutnih gusara koji su harali Sredozemljem. Prepoznatljiva po crvenoj boji cigala i impresivnoj arhitekturi, Crvena kula je sada pretvorena u muzej i jedna je od nezaobilaznih turističkih atrakcija.

Nedaleko od kule, nalaze se prelepe pećine. Do najpoznatije od njih, pećine Dalamataš ili Rta kapljućeg kamena, može se doći i peške, jer se nalazi u samom centru grada.

Alanja ima krivudave uličice, prepune neobičnih kućica, malih prodavnica, čajdžinica, restorana i kafea. Dve najpoznatije plaže su Kleopatrina plaža i Kejkubat, koje se kilometrima pružaju uz obalu. Pored ovih lepota, Alanja svojim posetiocima pruža i bogat noćni provod do ranih jutarnjih sati.

Brojni kafići, klubovi i restorani, sa različitim vrstama muzike, čine da Alanja izgleda kao svetleći muzički grad. Nudi nezaboravan provod, lepote prirode, zavodljive plaže, istorijske spomenike i ljubaznu uslugu.

22km pre Alanje, kada se dolazi iz pravca Antalije, u mestu Indžekum, nalazi se biser ovog dela obale, potpuno nov hotel „Lonicera Resort & Spa“ koji na 130.000 kvadrata pruža putnicima luksuz pet zvezdica i Ultra All Inclusive usluge. Sa svojh 823 sobe smeštene u prelepoj bašti, i na samo 150 metara od mora, ovo je resort neprocenjive lepote i udobnosti.

Odličan izbor hrane koji je karakterističan za Ultra All Inclusive, jedan je od aduta ovog hotela. Hotel ima glavni restoran, a la karte resotrane (riblji, talijanski i turski), barove, diskoteku… Naravno tu je i nezaobliazni spa centar sa turskim kupatilom, zatvorenom bazenom i velikim izborom masaža, po čemu je ova regija već prepoznatljiva na svetskom nivou.

Za najmlađe tu je, osim dečijih bazena i mini zoo vrt, pa najmlađi mogu da se i edukuju osim što će se dobro zabaviti.

Sportski i zabavni sadržaji „Lonicera Resort & Spa“ hotela su svakako nešto što će gostima ostati u sećanju. Osim prelepe peščane plaže na kojoj se mogu koristiti razni motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, hotel ima i 7 otvorenih bazena od kojih su dva sa toboganima (ukupno sedam tobogana), nekoliko dečijih bazena, fitnes centar, teniski tereni….U resortu se može igrati vaterpolo, odbojka na plaži, pikado, boćanje, tenis, stoni tenis, aerobik, košarka, i mnogi drugi sportovi koji čine idealan akrtivan odmor.

U svakom slučaju, nećete pogrešiti ako ovaj hotel bude vaš izbor za letovanje. Posetite agenciju TRAVIO Novi Pazar ili pozovite  066/36-22-22 i uverite se da sve što je dobro nije nužno i skupo, i opredelite se za ovaj hotel kada je u pitanju kvalitetan odmor vaše porodice.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO