TRAVIO PREPORUKA – Albatros White Beach Resort

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.

 

Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta

FOTO: PROMO

A na samo 6km udaljen od međunarodnog aerodrome u Hurgadi i centra grada, nalazi se biser ovog dela obale, impozantan hotelski kompleks “Albatros White Beach Resort”..
Ovaj novi hotel iz svetski poznatog lanca “Pickalbatros”, otvoren u mertu 2016 godine sa razlogom je jedan od najprodavanijih i najtraženijih hotela u agenicji TRAVIO gde ističu njegovu izuzetnu lepotu i udobnost. Nalazi se na 150 metara dugoj plaži od belog sitnog peska. Jedan mali deo plaže je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Veći deo ove prelepe plaže je kupališna zona. A tu je i 6 bazena, 5 restorana i 7 barova, koji garantuju opuštanje i pravi odmor.

FOTO: PROMO

Hotel oblijue i sadržajima za decu kao što sun a primer mini klub, 4 dečija bazena sa toboganima, igralište, mini disko….tako da su i najmlađi gosti redovno prezadovoljni letovanjem u Albatros White Beach Resort-u.

FOTO: PROMO

“Albatros White Beach” je na neki način grad u gradu. Sa ultra all inclusive uslugom, restoranima internacionalne kuhinje (Italiajanski “Soprano”, Azijski “L’ Asiatique”, Orijentalni “Saffron”, A –la Carte Restoran “Wow”), brojnim barovima (Lobby Bar, Sport Bar, White Bar (pool bar), Millennium Bar, Olympus Bar (pool bar), Red Sky Bar, Beach Bar), pravo je mesto za odmor. Hotel ima 473 smeštajne jedinice koje su raspoređene u nekoliko smeštajnih blokova u obliku petospratnih potkovica. Standardne sobe imaju 40 kvadrata pa je udobnost garantovana.

FOTO: PROMO

Hotel  ima 6 bazena – 2 za odrasle i 4 bazena za decu sa toboganima, teniski teren, stoni tenis, teren za odbojku, mini golf, pikado, Wi-Fi u svim javnim prostorijama i sobama, dnevne i noćne animacije, diskoteku (pića uključena u cenu do 00:00), teretanu…. Sve ono što je i najzahtevnijem putniku potrebno za apsolutno zadovoljstvo. Tu je i hotelski Spa centar sa turskim kupatilom, hamaom, parnim kupatilom, masažama i terapijama…

FOTO: PROMO

Kada se sve ovo uzme u obzir, jasno je zašto je “Albatros White Beach” jedan od bisera Hurgade, i zašto ga agencija TRAVIO preporučuje. Posetite  agencije TRAVIO koja se nalazi u Novom Pazaru u ulici Šabana Koče 45 ili pozovite  066/36-22-22 i rezervišite baš ovaj hotel. Nećete se pokajati.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO