Naslovna Vijesti Svijet TRAVIO PONUDA: All inclusive za 399 evra!

TRAVIO PONUDA: All inclusive za 399 evra!

Vijugave uličice sa neobičnim kućicama, vizantijska, freskama oslikana crkva i nekoliko manjih džamija prostiru se unutar zidina. U centru se nalazi Crveni toranj, simbol Alanje, interesantna građevina iz 1225. godine, pretvorena u muzej.

Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Jedna od najlepših turskih plaža, peščana Kleopatra prostire se od centra grada na zapad, a plaža Kejkubat na istok. Jedna od prednosti i posebnosti Alanje je što se plaže i hoteli nalaze u samom gradu, tako da ne morate koristiti prevoz da biste osetili šarm ovog mediteranskog grada. Uz obalu je mnoštvo barova, čajdžinica, kafea i restorana sa širokim izborom međunarodne i nacionalne kuhinje.
U kopno oko citadele urezane su morske pećine. Do nekih se može doći samo čamcem, ali do najpoznatije od njih i peške, jer se nalazi u samom centru. To je pećina Damlataš ili Rt kapljućeg kamena, u kojoj su impresivni stalaktiti i stalagmiti i vazduh za koji kažu da je lekovit. Noćni život je raznovrstan. Izaberite sami između živopisnih barova i diskoteka koje rade do kasno u noć. Peščane plaže, istorijski spomenici, lepote prirode, veliki broj radnji, noćni život… Sve ćete to naći u Alanji.
U ovoletošnjoj ponudi Agencije TRAVIO su više nego sjani hoteli različitih kategorija sa nikad boljim cenama. Da letovanje može biti nezaboavno ali i ne toliko skupo potvrda je ponuda za hotel GRAND BAYAR BEACH 3* u kome osam dana sa sedam noćenja u all inclusive varijanti košta neverovatnih 339 evra za polazak 13.avgusta. Udaljen je tri kilometra od Alanje u mestu Obagol. Do velike peščane plaže, na kojoj je za goste ležaljke i suncobrani besplatni, stiže se podzemnim prolazom. Idealan je za porodični odmor jer su brojni hotelski sadržaji namenjeni deci. Zanimljiv podatak je i to što sve sobe imaju balkon.


XPERIA KANDELOR 4* je hotel dobro znan putnicima Agencije TRAVIO. Nalazi se u centru Alanje, udaljen samo 250 metara od Kleopatrine plaže na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Komforne sobe i all incluziv koncept uz neverovartnu cenu od 389 evra za osam dana sa sedam noćenja garancija su za letovanja s puno lepih trenutaka. Naravno, u cenu aranžmana je uračunat i avio-prevoz na čarter letu agencije Big blue s polaskom 13.avgusta.


Istim letom možete i do DINLER HOTELA 5* u kome za osam dana sa sedam noćenja treba da izdvojite 439 evra. Usluga je all incluziv a u cenu je uračunat i avio-let sa svim transferima od Antalije do Alanje. Hotel je lociran na obali mora i ima sopstvenu peščanošljunkovitu plažu na kojoj je piće u hotelskom baru za goste besplatno. Dva spoljašnja bazena i dva tobogana, animacioni program i isto toliko barova, nešto su što svaki odmor čini nezaboravnim.

Exit mobile version