TRAVIO: Osam dana leta u “hotelu od milijardu dolara”

img_2610.jpg
TRAVIO vas danas vodi u Belek što je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Istorijski lokaliteti u blizini čine ga magnetno privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Neodoljiva ponuda s luksuzom koji pružaju odlika je brojnih hotela okruženih borovim i kedrovim šumama. Neki se izdvajaju…Mnogi od njih su nenadmašno carstvo svestrane zabave ali i susret s energijom ritma sporta na brojnim terenima za rekreaciju… Spa centri u svakom hotelu su oaze za kraljevski užitak…
l3RktkqTURBXy9mYzQzMWU1NTBlNjYzZDI3Y2U0NzgxZjExYzk0ZTdmOC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
Hotel RIXOS PREMIUM BELEK 5* najbolje ilustruje tvrdnju o tome koliko se mislilo na najmlađe goste. Za njih je u ovom ambijentu osmišljen fascinantni akva-park, bajkoviti “grad iz snova” kojim dominira maketa Trojanskog konja visoka 25 metara i iz koje se kreće u malu avanturu, odnosno uživanje u onom što nudi magija pet veličanstvenih tobogana. Ali to nije sve. U ovom hotelu za decu je osmišljen i organizovan dnevni boravak sa različitim aktivnostima i društvenim igrama, kao i delfinarijum sa animatorima visokog stila.

Hotel je sagrađen 2005. godine a renoviran 2014. Od tada ima i prefiks “hotela od milijardu dolara”. Bitno je podsetiti da je turski „Rixos Premium“, biser Beleka, u zvaničnoj kategorizaciji hotel sa pet zvezdica. U nezvaničnoj je jedan od tri na svetu sa maksimalnih sedam.
cristal
To zapravo i nije hotel, već svet u malom. Toliko je prostran da je i bukvalno potreban automobil kako bi se obišao svaki njegov kutak. Okružen je jezerima, veštačkim vodopadima i baštama. Unutar ogromnog kompleksa (smešten na površini od 405.000 kvadratnih metara) su i replike ulica i trgova, odnosno parkova najlepših gradova sveta. Konkretno, ukoliko niste videli Pariz evo prilike da na Jelisejskim poljima „Rixosa“ popijete svoju kafu…Cena osmodnevnog aranžmana sa sedam noćenja, uz ultra all inclusive koncept, u agenciji TRAVIO je 1.485 evra.
lykia
Ukoliko se istog dana (20.avgust) uputite na još dve dobre adrese takođe nećete pogrešiti. Za osmodnevni aranžman sa sedam noćenja u hotelu CRYSTAL FAMILY RESORT 5* neophodno je da izdvojte 599 evra. Isto toliko košta i osmodnevni aranžman u hotelu LYKIA WORLD ANTALYA 5* koji odiše mirom i zadovljstvom na svakom koraku uz ponudu koja kvalitetom nadmašuje cenu aranžmana.
img_2610.jpg

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO