Naslovna Vijesti Travio Novi Pazar: Za Tursku se ponovo traži mesto više

Travio Novi Pazar: Za Tursku se ponovo traži mesto više

U turističkoj agenciji Travio kažu da Turska letovališta su ponovo “in”. Posle svih nedaća, a uprkos svemu, prodaja hotelskih kapaciteta “ide kao halva”. Za Tursku i turska latovališta, od prošle nedelje, traži se avio-karta, ali i soba više. S razlogom, jer ono što ima Turska drugi nemaju.

Kemer je savršeno mesto za odmor. Gotovo idealno. Brojni hoteli s vrhunskim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, delić su fascinacije ovog tipično sredozemnog grada.


Tri lepote: more, plaže i borova šuma koje kao celina nude odgovor šta je to što nekom podneblju daruje magiju.
Upravo na tim i takvim morskim plažama, a u okruženju zelenila, lociran je i Simena Sun Club 5* , sedam kilometara udaljen od centra Kemera, čiji koncept jednospratnih zgrada magično privlači ne samo porodice već i one koji na odmoru priželjkuju romatničnu priču sa smeštajem luksuznog bungalovskog tipa.
Maksimalan komfor soba, ultra all incluziv ponuda, više nego fantastična lepeza prostora za rekreaciju i zabavu, dva velika bazena plus dva dečja sa mini-toboganom, hotelaska plaža s besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima samo su neki od razloga zašto treba uživati u svemu. Kon Tiki, za polazak 20. jula (11 dana/10 noćenja) daruje i besplatnu avio-kartu za dete uz promo cenu hotela – 699 evra po osobi.
Za isti polazak, uz iste uslove i takođe promo cenu aranžmana od 747 evra po osobi, sa agencijom Travio iz Novog Pazara možete letovati u hotelu Amara Club Marine 5*. Usluga je ultra all inclusive a hotel je klupskog tipa, sa odličnim sadržajima za porodice sa decom. Okružen je bujnim zelenilom.

Nalazi se na plaži, u mestu Beldibi, 15 kilometara od Kemera i 41 od vezdušne luke u Antaliji. Plaža je šljunkovita, sa nasutim peskom. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri su besplatni za goste hotela. Usluge bara na plaži su uključene u cenu. Hotela ima dva spoljašnja bazena i tri tobogana.
Posetiti, i doživeti, Kemer znači okrenuti novu stranicu u šarokolikom albumu različitosti prostora. Posebnost kolorita ogleda se, utisak je, najviše i boji mora. Toliko da u ovoj zemlji, u nomenklaturi kolora, postoji i termin “tursko plavetnilo” što je zapravo prvo asocijacija a zatim i ime za nestvarnu boju vode u ovom delu Sredozemlja.
U ponudi agencije Travio pored ovih nalazi se još puno pristupačnih i primamljivih ponuda.

Exit mobile version