Naslovna Vijesti TRAVIO: Maksimalan luksuz za samo 469 evra!

TRAVIO: Maksimalan luksuz za samo 469 evra!

Nećete se pokajati ukoliko odlučite da leto provedete u Alanji, u Diler Hotelu 5*. Agencija Travio vam nudi aranžman u ovom hotelu za 469 evra sedam noći (polazak 23. jula). Naravno, u cenu je uračunat i avio-prevoz na čarter letu. Alanja zaista nudi mnogo. Pored vrhunskog smeštaja ovo staro gusarsko sklonište, kao kruna uokviruje tvrđava iz četrnaestog veka. Vijugave uličice sa neobičnim kućicama, nekoliko manjih džamija prostiru se unutar zidina. U centru se nalazi Crveni toranj, simbol Alanje, interesantna građevina iz 1225. godine, pretvorena u muzej.

Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Jedna od najlepših turskih plaža, peščana Kleopatra prostire se od centra grada na zapad, a plaža Kejkubat na istok. Jedna od prednosti i posebnosti Alanje je što se plaže i hoteli nalaze u samom gradu, tako da ne morate koristiti prevoz da biste osetili šarm ovog mediteranskog grada. Uz obalu je mnoštvo barova, čajdžinica, kafea i restorana sa širokim izborom međunarodne i nacionalne kuhinje.


Side je antički grad koji je na ovom prostoru postojao još u sedmom veku pre nove ere. Ostaci iz antičkog perioda (jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka, odlično očuvan i Apolonov hram) privlače i turiste smeštene u drugim turskim letovalištima da posete ovaj gradić.


Side se nalazi 75 kilometara istočno od Antalije i oko 70 km od aerodroma. Hotel Crystal Admiral 5* je priča koja zaslužuje vašu pažnju. Maksimalan komfor, brojni sadržaji za sjajan odmor I više nego povoljna cena – 529 evra za sedam noći uz plaćen avio- prvoz na čarter letu za polazak 23.jula.


I Kemer je turistički dragulj. Odavno se zna da je zapadna obala Antalijskog zaliva idealna za odmor. Zbog toplog mora kupanje je moguće sedam meseci, od aprila do početka novembra. More je čisto i plavo, pejzaž upotpunjuju planine u zaleđu obrasle četinarima, sa kojih svež vazduh prija u vrelim letnjim mesecima. Sama obala je ravna, sa lepim šljunkovitim plažama. Gradići na ovoj obali odlično su među sobom povezani dolmušima, takođe i sa Antalijom.
Kemer je centar ove regije. Nalazi se 40 km od Antalije i 57 km od aerodroma. Gradić se sastoji, uglavnom, od luksuznih hotela i poneke prodavnice, menjačnice i rent-a- car agencije. Tu je i hotel Golden Lotus 4* iz ponude Agencije Travio. Da biste u svemu uživali ne propustite uistinu sjajnu ponudu: sedam noći za 439 evra s uračunatim avio-prevozom i svim transferima. Polazak je 23.jula…

Exit mobile version