TRAVIO: Luxuz za odrasle

Pružanje udobnosti, estetskog zadovoljstva, pokazivanje raskoši i superiornog položaja – turski hotelijeri pronašli su svoj cilj i potpuno su se posvetili istraživanju luksuza i približavanju istog svojim gostima. Hotel Adam & Eve oličenje takve priče.

Definisati luksuz možda nije toliko teško kao odrediti granice kosmosa, ali svakako nije ni jednostavno jer se granice onoga što je luksuzno svakodnevno pomeraju. Ako se to pomnoži sa različitošću ukusa svakog pojedinca, pa se zbiru dodaju svekolike oblasti života u kojima je luksuz potreban ili čak dominantan, zbir svih tih činilaca daje ogroman prostor za manevar.
Ipak, svedeno na razumnu meru reči, luksuz bi bio pružanje udobnosti, estetskog zadovoljstva, pokazivanje raskoši i superiornog položaja. Upravo na tom kosmički velikom prostoru turski hotelijeri pronašli su svoj cilj i potpuno su se posvetili istraživanju luksuza i približavanju istog svojim gostima.
Oni jednostavno žele da se u njihovim hotelima, na njihovim plažama, u njihovim prodavnicama i restoranima svako oseti kao da se baš njegove želje ispunjavaju, da se oseti posebnim i da se oseti luksuzno.

Stoga ne čudi ogroman broj luksuznih hotela po kojima je Tirkizna rivijera postala top destinacija, i sva šarolikost luksuza koje oni nude.
Ovoga puta vam predstavljamo hotel Adam & Eve, luksuzni resort u srcu Beleka, na najlepšem delu Antalijskog zaliva. Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži dugoj 300 metara, na samo 1km od centra Beleka, i lako je dostupan kratkim transferom od Antalijskog aerodroma koji je udaljen 35km. 
Adam & Eve se izdvaja od drugih hotela svojim specifičnim dizajnom. Idalna je destinacija mladenaca na medenom mesecu, i načelno, hotel je pun mladih ljudi, ali i porodica. Resort se prostire na 100.000m2.
U okviru hotela, osim glavnog restorana, gosti mogu da uživaju u poslastičarnici, sedam a la carte restorana (od kojih je najinteresantniji „Blind“ restoran u kome seobeduje u potpunom mraku). Tu je i vinarija, 12 barova i diskoteka (u kojoj često gostuju velike zvezde i internacionalni DJ-i).

Osim prelepe plaže, hotel ima i pet otvorenih bazena i zatvoreni bazen sa toplom vodom. U hotelu postoji i odličan Health & Njellness centar koji se prostire na 5000m2 i u okviru koga se mogu koristiti fitness centar, aromaterapija, parno kupatilo, zona za inhalaciju, finska sauna, „šok“ bazen, ruska sauna, đakuzi sa hidro-terapijama, tursko kupatilo…. I sve to upakovano u vrhunski svedeni dizajn svetlih i mirnih tonova, svakako će uticati na apsolutan odmor i opuštanje.
Nedaleko od hotela su najluksuzniji golf tereni (Belek) a u samom Adam & Eve hotelu se mogu naći profesionalni tereni za bavljenje bilo kojim sportom, a sve je naravno začinjeno veličanstvenim akva parkom i šoping centrom.
A u šoping centrima je luksuz onog manjeg gabarita: luksuzna garderoba, nakit, krzna, luksuzne prodavnice premium pića, gedžeti kakve nismo ni znali da postoje…

Cela ta paleta luksuza udobno i sa merom upakovana u minimalistički dizajn hotela, tradicionalno gostoprimstvo i trgovačke sposobnosti od Adam & Eve hotela su napravili jedno od najluksuznijih mesta za odmor, a pristupačnost cena i od najobičnijeg putnika za trenutak dok je tamo prave prinčeve i kraljice iz 1001 noći.
Agencija „TRAVIO“ vas poziva da odaberete svoj luksuz za ovo leto, prema svojim potrebama i mogućnostima, jer….život je jedan i treba u njemu uživati na najluksuzniji način kada god je to moguće. Telefon agencije je: 066/36-22-22, i rezervišite Adam & Eve, i priuštite sebi dostupan luksuz za prelep odmor.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO