TRAVIO: Hotel iz bajke

Sa velikim brojem hotela sa 5 zvezdica, golf terenima po svetskim standardima, Belek se svakako pozicionirao na turističkoj mapi sveta kao izuzetno mesto za odmor.

Sa velikim brojem hotela sa 5 zvezdica, golf terenima po svetskim standardima, Belek se svakako pozicionirao na turističkoj mapi sveta kao izuzetno mesto za odmor.

Belek je mesto na oko 30 minuta vožnje od Antalije, i postalo je poznato kao primer dobro uređenog turističkog resorta. Sa velikim brojem hotela sa 5 zvezdica, golf terenima po svetskim standardima, Belek se svakako pozicionirao na turističkoj mapi sveta kao izuzetno mesto za odmor.

No, to nije sve. Mašta turskih hotelijera i dizajnera risorta je nebrojeno puta potvrdila da granice ne postoje. Tako se u mestu Kadrije, na samo 6km od Beleka nalazi hotel iz “Rixos“ lanca, “Land of Legends”, koji je svojevrsna kombinacija luskuznog resorta i tematskog parka, pa je boravak u ovom hotelu prava avantura. Hotel je u okviru velikog tematskog parka koji je otvoren 2016 godine, a u čiji sastav ulaze bazeni sa toboganima,i mnogobrojnim aktivnostima, od ronjenja, preko vožnje rolerkosterom do glavnog simbola parka – kule sa opservatorijom visoke 111 m.

Hotel ima glavni restoran – Eternia, 2 a la carte restorana (brazilski i italijanski), kafeteriju, barove (Smoothies i Vitamin), Spa centar, veliki šoping centar. Ceo hotel je prilagođen deci, od soba koje su opremljene nameštajem i sadržajima interesantnim najmlađima preko celokupne ponude tematskog parka pa je ovo omiljeno mesto za porodice sa decom.

Hotel nema svoju klasičnu plažu, ali se u okviru kompleksa nalaze brojne manje. I dok se najmlađi zabavljaju u tematskom parku, roditelji mogu da se opuste u Anjana Spa centru koji ima tursko kupatilo (hamam), poluolimpijski zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitnes centar, masaže i tretmane, i još mnogo toga za opuštanje i uživanje. Brojni bazeni – sa talasima, bazen za surfovanje, bazeni sa toboganima (preko 70 tobogana ukupno), dečiji bazeni, rolerkoster, 5D bioskop, šou sa delfinima, mini zoo vrt, podvodni safari, stoni tenis, pinbal, koncerti, muzički programi, animacije., veliki šoping centar – samo su neki od razloga da ovaj resort izaberete za svoj odmor.

“Rixos Premium Belek”

A kada smo već kod lanca Rixos hotela, koji su tradicionalno poznati po kvalitetu, treba spomenuti i obližnji “Rixos Premium Belek”, resort dobro poznat našim turistima a ujedno i jedan od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. Odlikuje ga odlična usluga, duga plaža i dobra reputacija koju nosi ime Rixos . Ovaj resort ima svoj delfinarijum. Postoji besplatan šatl servis od hotela do Rixos World-a tokom celog dana.

Troy Aquapark je gostima na raspolaganju od maja do sredine oktobra u zavisnosti od vremenskih uslova. “Rixos Premium Belek” ima svoju 700 m dugu peščanu plažu, Spa & Wellness centar sa 38 soba za masažu i 50 terapeuta na 4.500 m2. Tu su i tursko kupatilo, zona oporavka, soba tropskih kiša, ruska i klasična sauna, snežna soba, para, bio sauna i zatvoreni bazen (3 tobogana). Akva park (Water park) ima tropsko ostrvo, Crazy River, bazen sa talasima gde je moguće surfovanje, vodeni voz koji dostiže brzinu do 86 km/h. Hotel ima i životinjski park koji je dom hiljadama najlepših bića Mediterana, uključujući tropske ribe. Približite se delfinima ili ajkulama u podvodnom safariju, sprijateljite se sa pingvinima i tigrovima, i pogledajte bele kitove i morževe tokom predstave.

Agencija “TRAVIO” vas poziva da je posetite, a celokupnu ponudu možete videti na sajtu. A ako vam je tako najbrže, obratite se ljubaznom osoblju agencije putem kol centra 066/36-22-22 i na vreme rezervišite letovanje iz snova u nekom od ovih hotela.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO