TRAGEDIJA NA KONCERTU: Udavio se plivajući ka Miroslavu Iliću!

policijaMuškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao, a onda je nastala panika na jezeru Očage
BEOGRAD – Koncert popularnog pevača Miroslava Ilića na jezeru Očaga kod Lazarevca završio se tragično po njegovog obožavaoca B. T. (34), koji je odmah po završetku koncerta obučen skočio u jezero kako bi preplivao na suprotnu obalu do svog omiljenog pevača, ali ga je voda brzo progutala.

Devojke koje su bile u neposrednoj blizini nesrećnog muškarca kažu da se sve dogodilo munjevito i da niko nije slutio šta će mu se desiti.

-Stajale smo na obali pored njega kad se zaleteo u vodu. Nekoliko njegovih drugara na trenutak je pokušalo da ga spreči ali uzalud. Istrgao im se i uleteo u Očagu. Nismo mogli da procenimo da li je bio pripit ali činjenica je da je bio spreman da prepliva jezero samo da upozna Miroslava Ilića. To što je hteo u vodu u početku nas nije iznenadilo, jer se mnogi kupaju u jezeru čak i uveče, pa nismo obraćali pažnju. Međutim, muškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao. Onda je nastala panika, pričaju devojke.

Brzo su pozvane policija i hitna pomoć pa je potraga za telom odmah počela. Nakon kraćeg vremena pronađen je leš B. T. i odmah poslat u Institut za sudsku medicinu na obdukciju.

Čuveni pevač Miroslav Ilić kaže da nije video kada se to dogodilo ali da je kasnije čuo za tu tragediju

-Glupo mi je da bilo šta komentarišem. Naravno da mi je mnogo žao, sve bih dao da se to nije dogodilo. Kad je već toliko voleo mene i moje pesme, bilo bi mi drago da smo se upoznali. Još uvek ne znam ni o kom se dečku radi tako da nisam njegovoj porodici izjavio saučešće. Teško mi je što se mladi život tako završio. Zaista ne znam šta bih u ovom trenutku još rekao. Sve je to strašno, kaže Miroslav Ilić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO