tradicionalni kolektivni sunet u prijepoljuČlan opštinskog veća opštine Prijepolje , Esad Hodžić protekle Međuopštinske omladinske sportske igre ocenjuje najvećom ocenom , jer kako kaže, nema razloga za lažnom skromnomšću, jer sve što je planira urađeno je uz veliku zahvalnost dobrom timu.

Čestitam svima!Niko od nas pojedinačno ne može da kaže da je sam to izneo, nego tim koji je radio besprekorno, vrlo profesionalno i čini mi se da smo svi podjednako poneli teret i odgovornost.Svi smo i ponosni i zadovoljni, i mi i građani“-kaže gospodin Hodžić.

Završetkom Međuopštinskih omladinskih sportskih igara neće se završiti ulaganja u razvoj infrastrukture u opštini Prijepolje .Kako je gospodin Hodžić najavio, vrlo brzo će se nastaviti sa izgradnjom vodovoda u Brodarevu i sa svim investicijama u mesnim zajednicama , koje su bile zaustavljene zbog pomenutih igara.Najavljeno je i to da će se po drugi put u opštini Prijepolje u mesecu Ramazanu organizovati i kolektivni sunet za dečake iz ove sandžačke opštine:“ Mi imamo sada niz manifestacija kao što su Mostovi Balkana, Limski darovi, a i Ramazan je tu pred nama.

I ove godine ćemo imati tradicionalno kolektivni sunet.Prošle godine osunetili smo 84 dečaka uz pomoć društva „Prijatelji sandžaka“ iz Istanbula.Ove godine će to biti možda i veći broj i ovom prilikom pozivam građane koji imaju dečake uzrasta ,a nisu osunećeni da ih ubacimo u program“.

Svi zainteresovani mogu se odmah lično Elviru Kamberoviću , ili na telefon 064 875 68 05.

1 KOMENTAR

  1. Selam svima
    Bilo bi izuzetno ako bimali i video snimke sa zajednickog sunneta u Prijepolju.
    Neka Allah ukabuli ovaj dogadjaj.
    Verovatno ce biti i zajednucke sofre,pa baklava,pa muhabeta,pa nemaza sa sunetlijama. Nazalost zdravlje mi ne dozvoljava da prisustvujem ovom veselju. Prijepoljci jedna poruka : ovaj dogadjaj uvelicajte vise nego smenu straze pred Bakingnskom palatom i posaljite u svet neka svi muslimani vide nasu slogu.
    El Fatiha

Comments are closed.