Top četiri – Najčitanije vijesti danas

Nova rubrika na Sandžakhaberu, top četiri u kojoj ćemo u slučaju da ste propustili pročitati predložiti vam vijest. Danas su to vijesti :

Top 1.

Novi Pazar – Na poziv Mančester Sitija kadet Čukaričkog Zehrudin Mehmedović otputovaće u Novigrad gde će deset dana trenirati sa svojim vršnjacima sa ostrva.

Mehmedović odlazi u Mančester Siti (VIDEO)

Top 2.

SARAJEVO – Ambasador Republike Turske u Bosni i Hercegovini Cihad Erginay demantovao je navode o izjavi turskog premijera Recepa Tayyipa Erdogana u vijesti koja je proteklih dana bez pouzdanog izvora objavljena u medijima u regiji, prenosi Anadolu Agency (AA).

Turski Ambasador u BIH demantovao tvrdnje medija o izjavi Erdogana koja je uzdrmala Balkan

Top 3.

U povodu svojevrsnog skandala koji je izazvala izmišljena izjava turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana, a na koju su reagovali političari poput Nebojše Radmanovića, Milorada Dodika, kao i Aleksandra Vučića, a koju je negirala Ambasada Turske, za komentar smo pitali Bekima Muftarevića.

Muftarević – Dobri odnosi ne smiju biti žrtvovani radi unutarpolitičkih šićara

Top 4.

Alep – Telezijska stanica Al Hayat objavila je snimak djece bosanskih mudžahedina u Siriji. Djeca na snimku uče dove pored zastave novoformirane islamske države.

 

Deca Mudzahedina sa Balkana u Siriji – video

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO