Naslovna Sandžak Novi Pazar Toković – Policija mi je oduzela automobil jer investiram u Sjenicu...

Toković – Policija mi je oduzela automobil jer investiram u Sjenicu – Pisaću Vučiću – foto

2

Novi Pazar – Sjenica – Šemsudinu Tokoviću investitoru iz Sjenice koji izgrađuje benzinsku pumpu u ovom gradu policija je jučer oduzela automobil make GOLF 6 ne navodeći razlog u pisanom dokumentu zbog čega iako je krimi tehničar proverio automobil vozilo mu je oduzeto i on sada nema čime da se vrati u Nemaču. Toković kaže da će ići do kraja i da je već kontaktirao ambasadu Nemačke ali i da će pisati premijeru Aleksandu Vučiću!

 

Automobil u toku pretresa bio je parkiran na obelezenom mestu

Toković kaže da je vozilo parkirao u ulici Milorada Jovanovića u Sjenici ispred svog kafića i da ga je nadležna saobraćajna policija oduzela po nalogu nadležnih iz Novog Pazara i Sjenice. On kaže da sada ne može da se vrati u Nemačku.
“Obavestio sam ambasadu Nemačke jutros, oni nemogu da veruju o čemu se radi. Uzeo sam dva advokata. Obrazloženo mi je da su starešine iz PU Novi Pazar naredile da mi se oduzme automobil. Došao je i krim tehničar koji je rekao da je automobil uredu proverili su automobil” kaže Toković.
Pisaću i Vučiću ovaj teror nad nama koji ulažemo u svoje gradove mora da prestane. Reketiranje i otvoreni pritisak na nas koji svoj novac donosimo u ovu zemlju samo on može da spreči“rekao je Toković.
On objašnjava da mu je obrazloženo da se pripadnici policije u Sjenici “ne pitaju ništa” i da je naredba o odizimanju automobila došla iz Novog Pazara.
“Otvoreno pitam da li je Iljaz Tahirović (Baćo) načelnik policije u Sjenici. Taj se hvalio da mi je napravio zatvor rođenom bratu preko Jasmina Društinca i sudije Kurtovića iz Sjenice. Pre mesec dana dok sam šetao ulicom sa detetom Rejhan Kurtović mu je retio ubistvom“.
Oduzeti automobil kupljen je u auto kući u Nemačkoj i Toković kaže da poseduje svu dokumentaciju.
“Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović je također zvao da se raspita šta se dešava i zašto mi je oduzet automobil. Ovo je neverovatno. Ne mogu da verujem šta rade. Zvao sam Jasmina Društinca zamenika načelnika PU Novi Pazar da ga pitam o čemu se radi. On kaže da je u Beogradu i da ne zna ništa oko toga. Iljaz Tahirović Baćo se hvali da mi je napravio hapšenje brata preko Društinca i to sam ga pitao danas kada sam ga zvao” kaže Toković.


Toković je jedan od najvećih investitora u Sjenici, njegova porodica pomagala je i Bolnicu u Sjenici donacijom u tehnici i opremi u visini od 200.000 evra, bolnicu u Užicu donacijom aparata za hemodijalizu u visini od 40.000 evra, izgradila autobusku stanicu i kafić i zaposlili mnogo Sjeničaka.

2 KOMENTARA

  1. Investitor hahahahh,da nije smijesno bilo bi zalosno,i on je isti kao i svi oni koje optuzuje ,jadan on i sta ce Nemacka bez njega,njega inace sjenicka policija ne dira,on je poznat u Sjenici pa samim tim taj auto nikada nije bio parkiran na za to predvidjenom mestu vec iskljucivo na trotoaru,ako se ono moze zvati trotoarima… I nikada ta policija nije reagovala,kao i u slucaju svih ostalih “poznatih”.Jadna Sjenica dok joj je on i njemu slicni investitori…

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version