Tokom protekle nedelje iz saobraćaja isključeno 60 vozača

BEOGRAD – Saobraćajna policija tokom protekle nedelje isključila je iz saobraćaja 22 vozača zbog nasilničke vožnje i 38 vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopšteno je danas.

Zbog nasilničke vožnje, 21 vozač isključen je iz saobraćaja jer je pijan upravljao vozilom, a jedan jer je na auto-putu u Beogradu vozio brzinom od 183,1 kilometar na čas.

Najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje u Beogradu – njih petoro, dok su u Nišu iz saobraćaja isključena tri vozača.

Saobraćajna policija je 21 vozača isključila iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom kanabisa, tri vozača pod dejstvom benzodijazepina, dok su dva vozača isključena nakon utvrdjenog prisustva kokaina i dva nakon utvrdjenog prisustva amfetamina.

“Šesnaest vozača koji su isključeni iz saobraćaja zbog ovog prekršaja imali su manje od 24 godine”, navodi se u saopštenju policije.

Najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u Beogradu – njih devet, u Pančevu je isključeno sedam, a u Kraljevu pet.

indeksonline.rs/Beta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO