Todorović: Očekujem pobedu bez obzira na naše trenutno stanje

NOVI PAZAR – Klub malog fudbala Novi Pazar dočekuje ekipu Bečeja, u zaostaloj utakmici sedmog kola Prve futsal lige Srbije.

Domaćin će u predstojećem duelu biti osetno hendikepiran zbog neigranja Veroljuba Vukadinovića, koji se teže povredio pre četiri dana u derbiju protiv Loznice Grada 2018.

“Očekujem pobedu bez obzira na naše trenutno stanje. Fizički smo se oporavili, ali je psihološki teško kad ne dobiješ utakmicu poput prethodne protiv Loznice Grada 2018. Što se Vukadinovića tiče, sačekaćemo magnetnu rezonancu. Sigurno je da neće igrati do kraja polusezone”, rekao je trener Novog Pazara Miloš Todorović.

Bečej je trenutno četvrti na tabeli sa 15 bodova, dok dva boda manje, ali i utakmicu manje od predstojećeg rivala, ima Novi Pazar na petom mestu.

“Ne verujem da će Bečejci igrati hrabro kao Lozničani, iako bismo voleli. Ljubitelji futsala bi u tom slučaju uživali u spektaklu. Mislim da će gosti biti zatvoreniji i orijentisani na kontre, pa ćemo se pripremiti za takvo izdanje Bečeja. Rival ima ozbiljne pojedince, od kojih neki nisu toliko poznati široj publici”, naveo je Todorović.

“Srđan Golub na svakoj utakmici može da postigne dva ili tri gola, a na poslednjoj je dao čak četiri. Tu je Saša Stanojević, koji pravi ozbiljnu kilometražu, ali i bivši igrač Novog Pazara Dejan Jovanović. O njemu ne bih trošio reči. Veoma dobar je i Marko Novaković, kao i još par igrača”, dodao je on.

Novi Pazar i Bečej igraju sutra od 16.30 u Sportskoj dvorani Pendik.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO