Tešović najavio igru na gol više pa primio četiri

Pred praznim tribinama Gradskog stadiona ekipa Žarkova je ubedljivom pobedom savladala Pazarce rezultatom 2:4 (0:3).

Ništa danas nije funkcionisalo u timu Darka Tešovića dok je kod gostiju sve izgledalo idealno. Poveli su pogotkom Steva Nikolića u 22. minutu, a na 2:0 povisio je Manić u 35. iz jedanaesterca, pet minuta pre kraja prvog dela Đurić dove goste ubedljivo vodjstvo od 3:0.

Domaćin je u drugom poluvremenu zaigrao dosta ozbiljnije pa su rezervisti Hot i Bubalo uspeli da stvore četiri stopostotne šanse ali bez realizacije.

Novi Pazar je ipak došao do pogotka u 73. minutu golom Marovca a na 2:4 smanjio je Milić u 77. minutu.

Konačni rezultat postavio je Rubežić u 86. minutu i otklonio sve nade Novopazaraca.

“Bilo je više nego uzbudljivo, sa mnogo golova i sijaset šansi na obe strane. Iskoristili smo prazne tribine, s obzirom da je publika 12. igrač Pazara, koji je pokazao kvalitet i umalo stigao do izjednačenja”, rekao je trener Žarkova Milan Kuljić.

Novi Pazar je deveti na tabeli sa 25 bodova, dok je Žarkovo na 11. poziciji sa bodom manje.

“Neverovatno. Ovo nikada nisam doživeo, mislim na našu igru u prvom poluvremenu. Žao mi je što nije bilo publike, ali i drago što ljudi nisu gledali ovu sramotu za Novi Pazar, mene kao trenera i igrače. Nije mi svejedno. Moraćemo da o svemu porazgovaramo, da se pogledamo u oči i da vidimo šta ne valja”, kazao je strateg Pazara Darko Tešović.

Novi Pazar će u narednom kolu gostovati Trajalu, a Žarkovo će dočekati ekipu Zemuna.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO