Naslovna Vijesti Hronika Teška noć u Srbiji: Pucnjave, prebijanja, nesreće

Teška noć u Srbiji: Pucnjave, prebijanja, nesreće

teska-noc-u-srbiji:-pucnjave,-prebijanja,-nesrece

BEOGRAD – Proteklu noć u Srbiji obeležio je niz tragedija. Brutalno prebijanje na Konjarniku, pokušaj ubistva i samoubistva u Prokuplju, saobraćajna nesreća u Resniku u kojoj je pokošeno dvoje dece.

Prva nesreća dogodila se sinoć oko 19.30 časova u Ulici Pilota Mihaila Petrovića u beogradskom naselju Rakovica, kada je na njih naleteo automobil. Do nesreće je došlo kada je putnički automobil naleteo na dvoje dece, koja su prelazila ulicu.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je decu u bolnicu u Tiršovoj.

Potom, na liniji 31 na Konjarniku došlo je do brutalne tuče u kojoj je muškarac zadobio teške povrede glave. Dvojica muškaraca su ga tukla pesnicama i flašama dok nije iskrvario. Batinama je prethodila svađa.

Muškarca su potom oko 22.30 časova izbacili krvavog iz autobusa i pobegli. Kako je za Nova.rs rečeno iz MUP informacije o počiniocima se „trenutno proveravaju“.

Povređeni je hospitalizovan.

Jutros oko 6:30 u centru Prokuplja dogodila se pucnjava u kojoj je, prema informacijama iz Hitne službe prokupačkog Doma zdravlja, došlo do pokušaja ubistva i samoubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, Z. B. (53) je pucao iz vatrenog oružja u bivšu nevenčanu suprugu I. R. (44).

Obe osobe su u teškom stanju i nakon ukazane lekarske pomoći na Urgentnom odeljenju prokupačke Bolnice biće transportovane u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Izvor:Nova.rs

Exit mobile version