Naslovna Vijesti Hronika Tepić tvrdi da ima još jednog svedoka u slučaju “Palma”

Tepić tvrdi da ima još jednog svedoka u slučaju “Palma”

tepic-tvrdi-da-ima-jos-jednog-svedoka-u-slucaju-“palma”

BEOGRAD – Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić iznela je danas u javnost, kako je navela, iskaz još jednog svedoka, da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma navodno podvodio maloletnice i žene u Jagodini.

Tepić je na N1 televiziji kazala da je reč o “funkcioneru koji je tome svedočio godinama, od mandata 2008. do sada”, sa, kako je rekla, brojih političko-privrednih putovanja u Paraliju, Beč, Rim, Pariz.

Tvrdi da su se ti događaji odvijali tokom proslava, a da su žene koje je nazvala “animir damama” putovale sa delegacijom.

Tepić tvrdi da su neke od tih žena bile iz Jagodine, da je među njima bilo i onih koje formalno rade u javnim preduzećima, a sekretarice Dragana Markovića optužila je da su sve koordinisale.

Tepić je kao jednog od učesnika označila gradonačelnika Jagodine Ratka Stevanovića, a kao jedno od mesta navodnih okupljanja navela klub “Tigar” u kojem, kako tvrdi, postoji ljubičasta soba za takve namene.

Ona ističe da ima više svedoka navodne umešanosti lidera JS u podvođenje žena, među kojima je, kako kaže, čovek koji je pričao o takozvanim “telefonima za druženje”.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version