Telenor Smart karavan danas u Novom Pazaru

novi_pazar_telenor

Telenorov Karavan nastavlja put i poklanja pametni telefon najbržima! Druga faza Telenor Smart karavana nastavlja se 25. aprila jednodnevnom posetom Novom Pazaru. Telenor tim, organizovaće radionice na teme Deezer usluge i Nokia Lumia pametnih telefona, koje su građani birali putem Telenorovih društvenih mreža Fejsbuk i Tviter, ali i na sajtu Bliconline. Svi zainteresovani građani imaće priliku da se druže sa Telenor timom i da čuju nešto više o novim uslugama i uređajima u kafeu Antika od 12 do 14 časova koji se nalazi odmah pored Telenor prodavnice u pešačkoj zoni, a Telenor tim će deliti i prigodne poklone.

Telenor tim će posetiti one koji preko Telenorovih društvenih mreža prijave smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom. U isto vreme održaće se i igra „Lov na smart telefon“. U ovoj igri svi zainteresovani građani Novog Pazara imaju priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro. Uslov je da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.
Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs i u narednom broju magazina Kontakt. Svakog meseca do kraja godine, osim avgusta, najčešće poslednjeg četvrtka u mesecu Telenor smart karavan će posetiti drugi grad. Sezona lova na smart uređaje je u punom jeku! Pridružite se.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO