Naslovna Sport Fudbal Tandem Ekvadoraca u Novom Pazaru

Tandem Ekvadoraca u Novom Pazaru

Fudbalski klub Novi Pazar su poslednjeg dana zimskog prelaznog roka pojačali Ekvadorci Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha, rečeno je danas radiju Sto plus u tom superligašu, prenosi Beta.

– Potpisali su ugovore na dve i po godine, a ovih dana bi trebalo da nam stigne sertifikat od njihovog matičnog saveza. Imaju po 21 godinu i igraju u veznom redu, s tim što je Gutijerez ofanzivniji – rekao je generalni sekretar kluba Redžep Korać.

Novi Pazar je u petak izmirio potraživanja bivšeg trenera golmana Nasera Halitovića, kao i fudbalera Emira Lotinca, Harisa Redžepija i Petra Jelića, u ukupnom iznosu 10.830 evra i 932.500 dinara, čime je stakao pravo da registruje nove igrače.

– Raduje činjenica da ćemo naredni prelazni rok dočekati lišeni ovakvih dugova, pa ćemo sigurno da izbegnemo zabranu transfera – kazao je Korać. Osim dvojice fudbalera iz Ekvadora, u Novi Pazar su ove zime došli Ričard Amorim Falkao, Miroljub Kostić, Filip Arsenijević, Armin Mašović, Željko Djokić i Mladen Živković.

Klub su napustili Sead Hadžibulić, Vladimir Otašević, Kenan Ragipović, Miloš Živković, Ibrahim Arifović, Stefan Savić i Miloš Budaković, dok je prvi strelac tima Admir Kecap blizu odlaska u slovački Spartak iz Trnave. Super liga Srbije nastaviće se 21. februara, a petoplasirani Novi Pazar će na startu prolećnog dela prvenstva gostovati Radu.

Exit mobile version