Naslovna Featured Istaknuto TAMAN DOBILI RASVETU REŽIM IM ISKLJUČIO STRUJU! EPS tvrdi da Opština i...

TAMAN DOBILI RASVETU REŽIM IM ISKLJUČIO STRUJU! EPS tvrdi da Opština i Direkcija ne plaćaju račune!

Prijepolje – Taman što su se meštani i meštanke Velike Župe navikli na osvetljenje, sada su opet ostali u mraku javio je portal Foruminfo.

Kako Direkcija za izgradnju, koja je gazdovala javnom rasvetom u ovom naselju, nije ispoštovala neophodnu proceduru i legalizovala merno mesto, Elektrodistribucija je isključila napajanje.

Kako piše Foruminfo, u prijepoljskom pogonu Elektrodistribucije morali su ovako da reaguju jer je potrošena velika količina električne energije, a njihova obraćanja Direkciji i Opštinskoj upravi nisu urodila plodom.

Sijalice najsavremenije led rasvete, postavljene na prostoru od 2 kilometra i 400 metara, u Velikoj Župi će ponovo zasijati, tek kada bude sprovedena procedura koju svaki novi kupac električne energije mora da ispoštuje, rekli su nam u Elektrodistribuciji.

Velika Župa je mesto gde Bahrija Beganović Lutka kojeg ovih dana čereče koalicioni partneri Zindović i Tandir, podsetimo, direktor Direkcije je kadar BDZS i predsednik opštine SNS tako da se sumnja da je i ovo isključenje struje deo “dila” između Zindovića i Tandira protiv Beganovića.

Podsetimo ovih dana je primećeno veliko neslaganje između tamošnjih koalicionih partnera a i ovo isključenje rasvete može da se podvede pod to jer, u Velikoj Župi živi Bahrija Beganović Lutka protiv kojeg su se urotili tamošnji koalicioni partneri.

izvor. Foruminfo-Sandzakhaber

Exit mobile version