Svima je potreban Big Boy!

Živimo u užurbanom svetu, a brz životni tempo koji nam je nametnut ne može baš svaki uređaj da isprati. Zato, ako si snažan kao BIG BOY, onda si važan! Veliki (BIG) i snažan momak (BOY) može promeniti vaš život, usrećiti vas i zadovoljiti.

Coolpad Big Boy je velika eksterna baterija, kapaciteta 10.400 mAh, čiji su efikasnost i autonomija mnogo veći i duži nego kod klasničnih baterija. Big Boy odlično izgleda, veliki je, brz i brine o zaštiti, ali je i veoma povoljan – samo 2.990 RSD! Dakle, veliko zadovoljstvo vam sada nije nedostižno.

Big Boy koristi vodeću 2A brzu tehnologiju samopunjenja i potrebno mu je samo šest sati da se u potpunosti napuni. Šest sati minimalne energetske potrošnje, pruža vam slobodu da napunite telefon Coolpad Porto (1800mAh) četiri puta, telefon Coolpad Modena (2500mAh) do tri puta, i tablet (4490mAh) do dva puta. Big Boy nije samo kompatibilan sa Coolpad pametnim telefonima, već i sa telefonima drugih proizvođača i uređajima, kao što su: tableti, digitalne kamere, igračke konzole i slični uređaji.

Big Boy nije namenjen samo za ličnu upotrebu, već ga možete deliti sa prijateljima i članovima porodice. Big Boy ima 2 USB interfejsa koji mogu da pune dva proizvoda, mobilni telefon i tablet, istovremeno.

Coolpad Big Boy ima prelepo aero aluminijumsko kućište, tanko i cilindričnog dizajna, proizvedeno u najfinijem CNC procesu. Lepota i činjenica da lepo leže u ruku, čine posedovanje Big Boy-a pravim zadovoljstvom. Big Boy je dostupan u šampanj i srebrnoj boji.

Ne samo veliki, već i brižan, Big Boy koristi 10 vrsta zaštite: zaštitu od pregrevanja, prenaponsku zaštitu, strujnu zaštitu, sistem prenaponske i strujne zaštite, zaštitu od prekomernog punjenja/pražnjenja baterije, zaštitu od strujnog udara, zaštitu od (prekomernih) parazitivnih kapacitivnosti, automatsku detekciju opterećenja, zaštitu od obrnutih polova i zaštitu od elektrostatičkog pražnjenja.

Untitled

izvor: B92

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO