SVI NA STADION!!! Plavi sutra dočekuju TSC!

Novi Pazar – Trener fudbalera Novog Pazara Marjan Živković rekao je danas da će utakmica protiv TSC-a iz Bačke Topole, u petom kolu Prve lige Srbije, pokazati koji su realni dometi njegovog tima.

“Očekujem da dobijemo, kao i uvek, a utakmica će pokazati koliko je to realno. TSC je, uz Metalac, favorit za prvo mesto, ali daleko od toga da ne možemo da pobedimo. Posle ovog meča znaćemo da li smo konkuretni za gornji deo tabele”, rekao je Živković.

TSC je četvrti na tabeli sa osam bodova, dok je Novi Pazar na devetom mestu i ima dva boda manje.

“Bez poraza smo, ali ja sam želeo barem dva boda više. Sve mogu da isprave dve vezane pobede i sigurno je da ćemo doći na svoje. Možda ne sada, ali hoćemo čim se stabilizujemo i uigramo. Ako želimo gornji deo tabele, moramo pobeđivati u serijama”, ocenio je Živković.

On je dodao da u gostujućem sastavu posebno poštuje Ognjana Damnjanovića, Aleksandra Davidova, Nebojšu Skopljaka, Nebojšu Mezeija i Vladimira Silađija.

Utakmica između Novog Pazara i TSC-a igraće se sutra od 19.00 na Gradskom stadionu, a domaćin će posle isteka kazne prvi put ove sezone imati podršku s tribina.

“Igrao sam u Pazaru i znam kakav je osećaj. Želimo da budemo negostuljubivi, kada su u pitanju bodovi. Samo molim navijače da budu strpljivi. Ekipa ne izlazi na teren da bi se zabavljala, već da takmičarski odradi utakmicu. Iz tog razloga, treba podržati ove momke”, naveo je Živković.

Strateg Pazaraca računa na sve kandidate za najbolji sastav, iako su Predrag Đorđević i Jovan Jovanović zbog povreda propustili nekoliko treninga.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO