Naslovna Featured Istaknuto SVI DETALJI TRAGEDIJE: Umesto na venčanje zajedno otišli u smrt, sutra dženaza...

SVI DETALJI TRAGEDIJE: Umesto na venčanje zajedno otišli u smrt, sutra dženaza u Brodarevu

PRIJEPOLJE – Alen i Medina zajedno su otišli u smrt u nedjelju popodne i to kada su krenuli da pogledaju stan u koji su planirali da se presele nakon venčanja.

Verenicima Alenu Kučeviću (24) iz Prijepolja i Medini Bjelak (22) iz Brodareva koji su stadali u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, nakon što je na njih naleteo policijski automobil sutra će u rodnom mestu biti klanjana dženaza.

Alen i Medina zajedno su otišli u smrt u nedelju popodne i to kada su krenuli da pogledaju stan u koji su planirali da se presele nakon venčanja koje je bilo palnirano za avgust ove godine. Stravičan udes u kojem su poginuli dogodio se pri povratku. Alen je upravljao automobilom marke “opel” dok je na suvozačkom mestu bila njegova verenica Medina.

Tokom manevrisanja, u susret mu je naišao policijski automobil pod rotacijom, u kome su bila trojica nemačkih policajaca. Patrola je inače išla na mesto avionske nesreće, u kojoj je poginula ruska bogatašica.

Alen i Medina ostali su mrtvi na licu mesta, dok su policajci povređeni. Oni su helikopterom prevezeni u najbližu bolnicu. Medinin otac Ibrahim naišao istim putem neposredno posle udesa, a jedno vreme stajao je u koloni koja je nastala nakon nesreće.

Nije znao šta se dešava, da su mu na tom putu stradali kćerka i nesuđeni zet, a onda se vratio sporednim putevima. Medininoj porodici i Alenovom bratu koji je u Nemačkoj, javljeno je nekoliko sati kasnije, a oni su onda pozvali porodice u Prijepolju i Brodarevu.

Medina i Alen će biti sahranjeni sutra, 05.04.2019. na mezarju Dobre vode – Oštra stijena u Brodarevu.

Exit mobile version