Naslovna Sandžak Novi Pazar Svečanost i humanost na jednom mestu! Otvoren restoran “Doha sky” u Novom...

Svečanost i humanost na jednom mestu! Otvoren restoran “Doha sky” u Novom Pazaru

svecanost-i-humanost-na-jednom-mestu!-otvoren-restoran-“doha-sky”-u-novom-pazaru

Renomirani restoran ”Doha” iz Doha grupacije dobio je i svoje sky izdanje. Danas je nakon džuma namaza svečano otvoren i novi, dvoetažni restoran “Doha sky” koji se nalazi na gradskom šetalištu, u Ulici 28. novembra u Novom Pazaru.

Ovo je jedan od projekata koji je Doha Group inicirala u cilju proširenja kapaciteta postojećeg Doha restorana sa 170 na još 150 mesta na petom spratu zgrade uz jedinstven panoramski pogled na Novi Pazar.

Do novootvorenog dela restorana Doha, dolazi se panoramskim liftom, prvim i jedinstvenim u gradu, odakle se pruža fantastičan panoramski pogled na Novi Pazar, centar grada, šetalište i okolinu.

Na pripremi ovog luksuznog, moderanog, i ujedno prostora koji odiše orijentalistikom, radilo se mesecima unazad.

Menadžment naglašava da se vodilo računa o svakoj pojedinosti i najsitnijim detaljima.

Na samom vrhu zgrade u centru Novog Pazara nalazi se još jedna najsavremenije opemljena kuhinja u kojoj će se pripremati internacionalni specijaliteti.

Po bogatoj gastronomskoj ponudi restoran ”Doha”, koji je danas dobio i ”Doha sky” je inače prepoznatljiv godinama unazad, te istovremeno po profesionalnoj usluzi.

”Doha sky” biće mesto i poslovnih okupljanja. Funkcionalna i moderno opremljena konferencijska sala nudi mogućnost organizovanja konferencija, seminara, predavanja, kao i poslovnih sastanaka.

Kapaciteti postojećeg Doha restorana prošireni su sa 170 na još 150 mesta.

Današnjem otvaranju prisustvovali su vlasnici i menadžment Doha grupacije, a svečani program kojem će prisustvovati veliki broj zvanica, predstavnika javnog, političkog, poslovnog i kulturnog života biće upriličen tokom večeri.

Valja napomenuti da su u restoranu postavljene kutije za pomoć narodu u područjima pogođenim zemljotresom u Turskoj i Siriji, te da će celokupan prihod sa otvaranja restorana biti prosleđen stradalima u nedavnim zemljotresima.

Exit mobile version