Naslovna Sandžak Novi Pazar Sve spremno za Novogodišnji vašar

Sve spremno za Novogodišnji vašar

Novi Pazar – Pripreme za Novogodišnji vašar, koji se u Sportskoj dvorani “Pendik” u Novom Pazaru održava od 26. do 29. decembra privode se kraju, rekao je predsednik Organizacionog odbora ove manifestacije Seadetin Mujezinović.

On je radiju Sto plus rekao da će na vašaru biti postavljeno 67 štandova za izlagače koji žele svoju robu da ponude potencijalnim kupcima.

“Unutar same dvorane postavljeno je 49 štandova, ali smo zbog velikog interesovanja odlučili da i ispred postavimo veliki šator u kojem će biti smešteno još 18 štandova. Pretpostavljamo da će u naredna dva dana biti još zainteresovanih izlagača koji su spremni da sarađuju i mi pozivamo sve prodavce bez obzira na vrstu robe koju prodaju da se priključe ovoj manifestaciji”, rekao je Mujeznović.

On je dodao da je glavni cilj ove manifestacije da se ostvari saradnja između kupaca i prodavaca, ali i da se pomogne kako preduzetnicima tako i građanima.

“Svi znaju da je Novi Pazar grad biznisa,trgovine i poslovnih ljudi, tako da smo želeli da našim preduzetnicima pružimo šansu da predstave svoju robu, a građanima da uz velike popuste na jednom mestu kupe sve što im je potrebno”, naveo je Mujezinović.

On je izrazio očekivanje da će Novogodišnji vašar, koji se ove godine u Novom Pazaru održava prvi put, postati tradicionalna manifestacija.

Otvaranje Novogodišnjeg vašara planirano je za 26. decembar u 10 časova, a posetioci će moći da posećuju štandove do 21 čas.

radiostoplus

Exit mobile version