Sve sportske institucije uz Abdulaha

Rukovodstva Ustanove za sport i Sportskog saveza Novog Pazara danas su organizovala prijem za Abdulaha Šehovića i njegovog oca a povodom događaja na krosu RTS-a održanom u Leskovcu.

Iz Ustanove za sport i Sportsskog saveza Novi Pazar saopštili su sledeće:

“Na osnovu svih dosadašnjih informacija, verujemo da je reč o nenamernoj grešci organizatora, bez ikakve namere za diskriminaciju. Posebno ističemo da je značajno što se glavni urednik RTS-a izvinio za učinjenu grešku i najavio posetu Abdulahu i njegovoj porodici. Apelujemo na sve pojedince iz političkih organizacija da ne zloupotrebljavaju ovu situaciju sa Abdulahom, jer njegova sportska karijera kao sedmogodišnjaka tek treba da počne, a javne spekulacije i teorije nisu potrebne njegovoj porodici, a ponajmanje njemu” – saopšteno je iz Ustanove za sport i Sportskog saveza Novi Pazar.

U svakom slučaju, stoji u saopštenju, u razgovoru s trenerima Atletskog kluba, koji su tog dana bili odgovorni za trkače iz Novog Pazara, detaljno ćemo analizirati situaciju i okolnosti i doneti konačne zaključke.

“Nedvosmisleno želimo da izjavimo da su sve sportske institucije grada uz Abdulaha, kao i uz sve ostale sportiste koji predstavljaju Novi Pazar” – saopšteno je tokom dana.

 

The post Sve sportske institucije uz Abdulaha appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Sve sportske institucije uz Abdulaha appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO