SVE JE SPREMNO ZA LETNJI VAŠAR! Pljakić: Očekujemo na hiljade onih iz susednih gradova, koji će posetiti ovu manifestaciju

Novi Pazar – Montiraju se štandovi i obavljaju poslednje pripreme za Letnji vašar u sportsko-sajamskoj ustanovi (SSU) “Pendik”.

Direktor Enes Plajkić objašnjava da su ekipe iz Beograda stigle sa neophodnom opremom i da čine sve kako bi prostor bio uređen na vreme.

„Brzo ćemo završiti dvoranu i unutrašnji prostora, a onda se selimo napolje da i ispred dvorane monitramo štandove, na prostoru gde je parking“, kaže on.

I ove godine vlada veliko interesovanje lokalnih privrednika za ovu manifestaciju, koja će biti održana od 18. do 22. avgusta.

„Veliko je i interesovanje posetilaca. Očekujemo i na hiljade onih iz susednih gradova, koji će posetiti ovu manifestaciju. Namerno smo obuhvatili oba pijačna dana, i nedelju i utorak, i događaj organizujemo sada kada su tu naši ljudi iz dijaspore, ali i pred školu kada se deca obezbeđuju i graderobom i učilima“, objašnjava direktor SSU „Pendik“.

Organizatori kažu da je ova manifestacija kao retko koja, veoma brzo postala popularna.

„Svi su u početku bili skeptični, a sada smo zahvaljujući velikom interesovanju sigurni da smo napravili pravi potez“, ističe naš sagovornik.

Novi Pazar dobio je dva vašara letnji i novogtodišnji, na kojima se po mnogo povoljnijim cenama može kupiti dosta toga.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO