Sve je gotovo spremno za veliki koncert Halida Bešlića

Mont
Sve je gotovo spremno za veliki koncert Halida Bešlića i njegovih gostiju povodom proslave 552. rođendana Novog Pazara. 

Montaža bine je u toku, a završetak se očekuje u subotu u 13h kada će biti I održane prve tonske probe. Naši sugrađani I gosti Novog Pazara pomno prate sve što se dešava ispred zgrade Gradske uprave gde je bina postavljenja.

Kako bi sve bilo spremno pred spektakularni koncert Halida Bašlića sa gostima, montiranje bine radilo se I tokom noći. Ovo nije jedina lokacija gde se ubrzano radi.  Još je puno mesta gde će se održavati svečanosti povodom dana grada I gde su poslednje pripreme u toku.

“Postavljeni su krov I centralni stubovi bine I ubrzano se radi na montiranju bine. Ispoštovaćemo sve rokove. Montiranje bine treba da bude gotovo sutra u 13h za kada su zakazane prve tonske probe. Radi se I na montiranju scene u koncertnoj dvorani Kulturnog centra povodom održavanja svečane akademije”, kazao je član Gradskog veća, Jusuf Mujezinović.

Mujezinović je još I dodao da koncert ima višestruku značaj za građane Novog Pazara.

“Održavanje koncerta je poklon našim sugrađanima I svim gostima koje očekujemo. Ovo je dobra stvar u korist promocije Novog Pazara, koriti će imati svi sugrađani, kao I ugostitelji, hoteli I trgovci”, naglasio je Mujezinović.

Podsećamo, koncert Halida Bešlića sa gostima poklon je grada povodom obeležavanja 552. godine od osnivanja Novog Pazara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO