Sve intenzivnija saradnja sa Ambasadom Grčke

Šef kabineta gradonačelnika Novog Pazara dr Meha Mahmtovića, Fahrudin Mekić sastao se u svojstvu domaćina sa predstavnicima Ambasade Grčke u Beogradu. Delegaciju je predvodio prvi sekretar Ambasade Dimitris Retalis.

Mekić je susret okarakterisao kao dobru priliku da se diplomatskom predstavniku i njegovim saradnicima predoče privredni potencijali Novog Pazara.

„Reč je o kontinuiranoj saradnji, gde je akcent na otvaranje ka grčkom tržištu, naročito u oblasti tekstila, kože obuće i nameštaja biti od koristi. Osim toga, ostvarićemo saradnju na mnogim drugim poljima jer je ovo područje našim sagovornicima izuzetno zanimljivo“, kazao je Mekić.

Uputili smo poziv potencijalnin investitorima iz Grčke i verujem da će konkretni kontakti biti uspostavljeni“, kazao je Mekić.

Retalis je istakao da je tokom sastanka došao do izuzetno korisnih informacija koje će u daljim kontaktima Novog Pazara sa grčkim preduzetnicima, biti dragocene, ali i izrazio zadovoljstv ozbog izuzetnog prijema od strane predatavnika gradskih vlasti.

Sandzakhaber / izvor: novipazar.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO