SUTRA SVEČANO OTVARANJE PLATOA HATİDŽE MEHMEDOVİĆ

NOVİ PAZAR:Svečano otvaranje platoa koji će nositi ime po rahmetli majci Srebrenice, Hatidži Mehmedović održaće se SUTRA U (Subotu), 27. oktobra 2018. godine u 14h.

Plato će otvoriti gradonačelnik Nihat Biševac i predsjednica udruženja Hajra Mirić, a ceremoniji će prisustvovati i članice udruženja ” Žene Srebrenice”.

”Poštovani, imamo čast da Vas u ime SDP stranke pozovemo na svječano otvaranje platoa koji će nositi ime po rahmetli majci Srebrenice, Hatidži Mehmedović. Svhečanosti će prisustvovati pripadnice Udruženja “Žene Srebrenice”, a plato će svječano otvoriti gradonačelnik Nihat Biševac i predsjednica udruženja Hajra Mirić. Subota, 27. oktobar u 14h, plato Kulturnog centra”.

Na osnovu odluke koju je gradsko vijeće Novog Pazara donijelo Plato Kulturnog centra u gradu zvaće se po predsjednici Udruženja “Majke Srebrenice”, rahmetli Hatidži Mehmedović.

Grad Novi Pazar, imenovanjem platoa u blizini zgrade Kulturnog centra, ukazaće počast za hrabrost i borbu za istinu predsjednici Udruženja “Majke Srebrenice”, Hatidži Mehmedović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO