Naslovna Sandžak Novi Pazar SUTRA SPEKTAKL U NOVOM PAZARU! Kicara protiv Rumuna za evropsku titulu u...

SUTRA SPEKTAKL U NOVOM PAZARU! Kicara protiv Rumuna za evropsku titulu u lou-kiku (FOTO)

sutra-spektakl-u-novom-pazaru!-kicara-protiv-rumuna-za-evropsku-titulu-u-lou-kiku-(foto)

Novopazarski kik-bokser Vahid Kicara boriće se u petak uveče sa Rumunom Kozminom Neaguom za profesionalnu titulu prvaka Evrope u lou-kiku do 67 kilograma, u verziji Svetske karate i kik-boke unije (WKU).

“Trenažni proces bio je izvanredan. Spreman sam i nadam se pobedi. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju, da podrži sve naše borce. Verujem da ćemo slaviti pobedu”, rekao je Kicara na današnjem zvaničnom merenju u Hotelu Vrbak.

On je član novopazarskog Kluba borilačkih veština Sandžak voriors (Sandžak warriors).

Neagu je izrazio zadovoljstvo jer je dobio šansu da se u Novom Pazaru bori za profesionalnu WKU evropsku titulu.

“Hvala na pozivu. Veliki posao odradio je i moj menadžer. Radili smo intenzivno, trenirali žestoko. Veliku pažnju posvetili smo specifičnim treninzima snage i eksplozivnosti. Sve je proteklo kako smo planirali. Jedva čekam da sutra uveče uđem u ring. Daću sve od sebe, to je sve što želim. Apsolutno, ne razmišljam ni o čemu drugom”, naveo je Neagu.

Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein Dupljak predstavljao je WKU na zvaničnom merenju.

“Sve je spremno. Iza Kicare su dva do tri meseca žestokog treninga. Hvala ljudima što su ga podržali. Pozivam sve da dođu i pomognu da šampionski pojas ostane u Novom Pazaru”, kazao je Dupljak.

Sutrašnji program u Sporskoj dvorani Pendik počinje u 19 časova.

Protiv boraca iz Pljevalja, Kraljeva i Smedereva, u uvodnim mečevima radiće članovi Sandžak Warriorsa Amir Batkić, Branko Mihajlović, Altan Čeliković i Hamza Dedić, kao i predstavnici Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Hamza Muratović i Muhamed Dupljak.

M. Minić

Exit mobile version