Naslovna Sandžak Sutra skup koalicije Za evropski Novi Pazar Rasim Ljajić u Mur-u plato...

Sutra skup koalicije Za evropski Novi Pazar Rasim Ljajić u Mur-u plato ispred Oaze!

Koalicija za Evropski Novi Pazar Rasim Ljajić održaće sutra prvi svoj skup u Novom Pazaru u naselju Mur u 14h kod restorana OAZA a kako je Ljajić ranije najavio u kampanju se kreće iz naselja Mur gde je SDP do sada gubio izbore a odakle se dosta ljudi učlanjava u tu partiju.

Ljajić je u intervjuu RTV Novi Pazar ranije, kazao da je Mur mesto gde je SDP do sada gubila izbore ali da je sada Mur mesto odakle SDP ima priliv članova.

“To je znak da je ova stranka narasla do te veličine da se sa pravom čekuje rezultat od preko 50%. Mi to postavljamo kao cilj, verujemo u taj cilj ako sada ne bude nikada neće biti” rekao je Ljajić ranije u intervjuu za regionalnu televiziju.

Skup je inače bio najavljen Ponedeljak 7.mart ali je odložen zbog poplava koje su zadesile Novi Pazar pa je ta koalicija obustavila sve stranačke aktivnosti kako bi se pomoglo građanima.

Koalicija “Za evropski Novi Pazar Rasim Ljajić” čiju okosnicu čini SDP potpisala je koalicioni sporazum sa Strankom za Sandžak, Bošnjačkom demokratskom zajednicom, Socijaldemokratskom partijom Srbije i Liberalno demokratskom partijom.

Exit mobile version