SUTRA SE NAVRŠAVA MESEC DANA OD UBISTVA FAHRUDINA SKAREPA! Da li će Beloica sutra na slobodu? (Video)

Tutin – Novi Pazar – Sutra se navršava mesec dana od ubistva Fahrudina Skarepa iz Tutina kojeg je ubio policajac kojem je određen pritvor od mesec dana.

Verzije policije i svedoka koji je bio sa Skarepom u automobilu znatno su različite, ceo slučaj vodi novopazarsko tužilaštvo koje je policajcu Belojici odredilo pritvor od mesec dana koji ističe u utorak.

Prema verziji policije oni su jurili švercere, međutim, automobil je bio prazan a svedok je u svojoj izjavi koja je pročitana na protestnom skupu u Tutinu rekao da je celu akciju vodio načelnik policijske stanice u Tutinu i da je na Skarepa pucano u trenutku kada je pokušao da izađe iz automobila.

Na internetu se pojavila i fotografija automobila u kojem je Skarep ubijen gde se vidi ulazna rupa od metka na staklu vozača.

Ubistvo Skarepa podiglo je veliku prašinu i naišlo na osudu lokalnih vlasti, političkih partija kao i Bošnjačkog nacionalnog vijeća.

Ovo nije prvi put da se u Tutinu pojavljuju problemi sa prekoračenjima ograničenja policije a najpoznatiji slučaj je sa Mavrićem u kojem je svedok menjao izjavu više puta a Mavrić osuđen na dugogodišnju robiju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO