Naslovna Featured Istaknuto Sutra prezentacija modula o razvoju sporta

Sutra prezentacija modula o razvoju sporta

sutra-prezentacija-modula-o-razvoju-sporta

Ovo je vreme kada nam je promocija zdravih stilova života potrebnija nego ikada. Šta bi trebalo da ima strateški prioritet u nerednom periodu u oblasti razvoja sporta, zavisi i od samih građana, koji bi trebalo da se aktivno uključe u izradu Strategije održivog razvoja Novog Pazara.

Promocija modula pod nazivom ‘’Razvoj sporta i omladine’’ biće održana sutra od 11 do 13h u sali Kulturnog centra. Najavljujući sutrašnji događaj, šef modula za sport prof.dr Farudin Mavrić je rekao da je u Novom Pazaru mnogo toga urađeno na planu razvoja sportske infrastrukture, ali da je potrebno naći načine za popularizaciju sporta među svim kategorijama stanovništva.

”U Novom Pazaru, gradu omladine i sporta imamo svega 3 hiljade registrovanih sportista, a potrebno je da ih ima bar 10 do 15 hiljada. Ideje građana o unapređenju i popularizaciji sporta, od školskog preko profesionalnog takmičarskog pa do rekreativnog, su nam dragocene”, rekao je Mavrić i pozvao sve zainteresovane da učestvuju u sutrašnoj prezentaciji.

S.Lj.

Exit mobile version